OVO NAJBOLJE OTKRIVA ŠTO RADE KLOPP I PEP: / Upravo je nevjerojatno što se dogodilo kod Liverpoola i Cityja u samo godinu dana

Image
Foto: AFP

Klubovi iz Manchestera nude - razočaranje

28.12.2018.
20:52
AFP
VOYO logo

Polovica je utakmica odigrano u engleskom nogometnom prvenstvu, a ljestvicu najboljih momčadi Premier lige predvodi Liverpool (51 bod) ispred Tottenhama (45) i Manchester Cityja (44). Među pet najboljih momčadi još su Chelsea (40) i Arsenal (38), a tik do njih Manchester United (32).

U odnosu na isti broj odigranih utakmica sezonu ranije vidljivo je da je Liverpool strašno napredovao pod vodstvom Jürgena Kloppa pa sad ima čak 16 bodova više u odnosu na isto razdoblje u sezoni 2017/18. Jedina neporažena momčad Premier lige tom bodovnom razlikom napravila je i najveći skok u odnosu na prethodnu sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pad Uniteda i Cityja

Odlično ju prati Tottenham koji je u isto vrijeme prošle godine imao jedanaest bodova manje no što ima danas, dok su Arsenal (+4 boda) i Chelsea (+1) također napredovali. Klubovi iz Manchestera, pak, u bodovnom su padu. Aktualni engleski prvak United ima deset bodova manje iz 19 odigranih utakmica no sezonu ranije, a prvak City Josepa Guardiole čak 11 manje.

Najveći pad doživio je Burnley pred kojim je grčevita borba za očuvanjem prvoligaškog statusa. U isto vrijeme prošle godine imali su 20 bodova više no danas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo