POSLJEDNJI GLADIJATOR / Ma ovo može samo on: Pogledajte najbolje pogotke iz svake godine karijere moćnog Ibrahimovića. Ostat ćete bez riječi

Image
Foto: Profimedia

Zlatan je uvijek zabijao spektakularne pogotke

5.6.2022.
13:16
Profimedia
VOYO logo

Milan je nakon 11 dugih godina ponovno prvak Italije. Rossoneri su osigurali naslov prvaka Serie A u posljednjem kolu sezone, a jedan od najemotivnijih trenutaka u karijeri doživio je veliki Zlatan Ibrahimović.

Image
DEČKI SU SLOŽNI /

Sosa otkrio kakvo je stanje kod Vatrenih uoči susreta s Austrijom: 'Svi smo uz izbornika, mi smo prava obitelj'

Image
DEČKI SU SLOŽNI /

Sosa otkrio kakvo je stanje kod Vatrenih uoči susreta s Austrijom: 'Svi smo uz izbornika, mi smo prava obitelj'

Još se uvijek ne zna hoće li švedski napadač nastaviti karijeru ili će se odlučiti na mirovinu. Poznato je kako je cijelu sezonu muku mučio s ozljedama, a talijanski mediji nedavno su pisali kako bi mu Milan mogao ponuditi jednu od direktorskih funkcija ako odluči okačiti kopačke o klin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Završetkom sezone, 40-godišnji legendarni napadač podvrgnut je operaciji koljena. I sam je otkrio kako mu je to bila jedna od najtežih sezona u karijeri. Detaljno je opisao svoj život bez zdravog koljena, čime je ponovno dokazao svoju predanost i mentalitet zbog kojeg se nalazi tu gdje je.

Najteža sezona u karijeri i najveća nagrada

"Zadnjih šest mjeseci igrao sam bez križnih ligamenata u lijevom koljenu. Koljeno mi je otečeno šest mjeseci. Mogao sam trenirati s momčadi samo deset puta u posljednjih šest mjeseci. Dobio sam više od 20 injekcija u šest mjeseci. Praznio sam koljeno jednom tjedno šest mjeseci. Lijekovi provi bolova svaki dan šest mjeseci. Jedva sam spavao od bolova tih šest mjeseci. Nikada u životu nisam tako patio na terenu i izvan njega. Nemoguće sam učinio mogućim. U mislima mi je bio samo jedan cilj, učiniti suigrače i trenera prvakom Italije jer sam im dao obećanje. Danas imam novi ligament i novi trofej", napisao je Ibra na svojem Instagram profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Pomalo nevjerojatno zvuči podatak da čovjek od 40 godina može igrati pod takvim bolovima, ali i činjenica da Ibra još uvijek igra nogomet na najvišoj razini. Ruku na srce, mnogi su mislili kako će Šveđanin u zasluženu mirovinu nakon epizode u SAD-u, ali on se vratio u Milan i ponovno zaigrao nogomet u Europi.

Karijeru je počeo u Malmöu sa svega 18 godina, a u karijeri je nosio dresove samih velikana. Preko Ajaxa je stigao u Juventus, a potom je tresao mreže za Inter, Barcelonu, Milan, PSG, Manchester United te Los Angeles Galaxy. Njemu u čast napravljen je video na YouTubeu, na kojem možemo vidjeti najljepše pogotke Zlatan u svakoj godini života. Nemamo vam što drugo reći nego: Uživajte. Ne znamo tko može zabijati golove kao Ibra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo