Ovo je 30 sretnika koji će bodriti Vatrene u Areni

Hrvatska futsal reprezentacija pobjedom protiv Ukrajine plasirala se u polufinale EP-a čime je ostvarila svoj najveći uspjeh u povijesti. Malim Vatrenima slijedi bitka za medalje, a portal Sportski.

7.2.2012.
11:56
VOYO logo

U dramatičnoj bitci za polufinale Hrvatska je slavila protiv Ukrajine, koja je izabranicima Mate Stankovića ostala veliki dužnik iz kvalifikacija za SP, nakon što su na neviđen nesportski način 'izbacili' Hrvatsku s tog velikog natjecanja.

Utakmica prepuna naboja i emocija u regularnom je dijelu završila 1:1, a potom ni jedna momčad nije uspjela postići pogodak u produžetku. Uslijedilo je raspucavanje sa šest metara, gdje su naši igrači imali više sreće, odnosno sjajnog vratara koji je skinuo čak tri ukrajinska penala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatsku u polufinalu očekuje Rusija, a priliku da bodre naše malonogometaše imali su i čitatelji portala Sportski.net. Dijelili smo 15 puta po dvije ulaznice, a sretni dobitnici karte mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice na sjeveroistočnoj blagajni Arene Zagreb. Karte vrijede za oba polufinala. Hrvatska i Rusija snage će odmjeriti u 18.30 sati, a u 21 sat na teren će reprezentacije Španjolske i Italije. Marko Šarić Luka Lasić Goran Šafarek Zvonimir Jakić Vanja Taušan Domagoj Žugaj Branimir Malenica Saša Karov Mislav Ljevar Krešimir Andrić Ivana Guja Ante Beželj Marina Gulan Stipe Župan Denis Merčec

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo