OVO ĆE SLOMITI SRCE SVIH ARSENALOVIH FANOVA: / Kako je propao transfer koji je mogao promijeniti povijest?

Image

Poznata je priča kako je Cristiano Ronaldo 2003. godine završio u Manchester Unitedu.

14.10.2016.
10:01
VOYO logo

Portugalac je oduševio Alexa Fergusona i i njegove zvijezde kada ih je uništio u prijateljskoj utakmici sa Sportongom. Engleski velikan jednostavno nije imao izbora, a ostalo je povijest.

Međutim ona je mogla biti potpuno drugačija. Naime, bivši Arsenalov skaut Damien Comolli otkrio je u razgovoru za SFR Sport kako su milimetri dijelili Ronalda od prelaska u tadašnje najveće rivale Manchester Uniteda u borbi za domaće naslove. Portugalac je čak i u dva navrata posjetio Arsenalov kamp prije nego što ga je Ferguson doveo u United.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ronalda sam prvi put vidio na turniru u Montaigu. Imao je 15 godina. Za vrijeme utakmice s Japanom kroz glavu mi je prošla misao 'k vragu, tko je ovaj klinac?. U poluvremenu sam stupio u kontakt s mojom vezom u Portugalu. Rekao sam da sam vidio fenomen. Od Thierryja Henryja nisam vidio nekoga takvoga", priča Camolli te poentira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dva puta je posjetio naš kamp. To nitko ne zna. Upoznao je Henryja, koji mu je bio idol. Međutim, kad je trebalo realizirati transfer nije bilo novaca. Nekoliko mjeseci kasnije Manchester United je igrao prijateljsku utakmicu sa Sportongom u Lisabonu. Ronaldo ih je masakrirao, a Sir Alex Ferguson je rekao: Mora doći u United".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo