OVO ĆE PROTRESTI NOGOMETNI SVIJET: / Mourinho se vraća na klupu uspješnog kluba, a želja mu je - Luka Modrić?

Image

'Ne bih bio iskren kada bih rekao da ne razmatram takvo što'

25.3.2019.
21:16
VOYO logo

Jose Mourinho zaželio se trenerskog posla, a to znači da će mnogi klubovi krenuti sa vrbovanjem uspješnog portugalskog nogometnog stručnjaka, nezaposlenog u trenerskom smislu od otkaza u Manchester Unitedu.

Priznao je osvajač Lige prvaka sa Portom i Interom da mu nedostaje trenerski posao, ali dodao i da točno zna što želi kad preuzme novi klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sljedeće sezone opet na klupi

"Volio bih se vratiti u lipnju za početak predsezone u novom klubu. Točno znam što želim. Ne po pitanju kluba već prirode posla. Radim, pripremam se za novi zadatak", kazao je Mourinho koji nije želio opovrgnuti da među klubovima s kojima se povezuje stoji i neki klub iz francuskog prvenstva.

A pritom se spominju Lyon i Paris Saint-Germain kojeg vodi Thomas Tuchel koji je pred osvajanjem dvostruke krune u debitantskoj sezoni ondje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već je kontaktirao Modrića

"Teško mi je odgovoriti. Ne bih bio iskren kada bih rekao da ne razmatram takvo što, a ako vam odgovorim potvrdno počet ćete nagađati koji bi me klub mogao zanimati. Mogao bih se vratiti u zemlju koja mi je znana ili pokušati napraviti nešto velikoga, a to je otići u petu zemlju i osvojiti sve što sam već napravio. Vidjet ćemo što će se dogoditi."

Španjolski Diario Gol ide korak dalje u navodima o Mourinhu i PSG-u. Točnije, tvrdi se da je Mourinho već kontaktirao Luku Modrića sa namjerom da ispita kako on 'diše' po pitanju prelaska u Pariz skrasi li se i sam Mourinho ondje. Modrić i Mourinho surađivali su u vrijeme dok je portugalski stručnjak vodio Real Madrid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo