PUN POGODAK / Ovo bi mogao biti idealan klub za Perišića. Vatreni na meti engleskog velikana koji bi savršeno odgovarao njegovom stilu igre

Image
Foto: Profimedia

Inter, prema navodima Romana, nudi Perišiću plaću od pet milijuna eura godišnje, ali Vatreni se i dalje premišlja

27.5.2022.
14:58
Profimedia
VOYO logo

Već mjesecima traje "borba" Intera i našeg Ivana Perišića oko potpisivanja novog ugovora. Vatrenom ovog ljeta ističe ugovor s prošlogodišnjim prvakom Italije te se često spominjao njegov odlazak s Giuseppe Meazze.

Kao najzainteresiraniji klubovi spominjali su se Newcastle, Chelsea i Juventus. Thomas Tuchel je u nekoliko navrata otvoreno hvalio našeg Ivana te bi sjajno sjeo u njegovu formaciju s trojicom u obrani. Drugi u redu stajao je Juventus, ali nedavno su Talijani pisali kako mu je Inter ponudio ugovor sličan onome koji je on zahtijevao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perišić je odradio fantastičnu sezonu te je bio jedan od najboljih igrača milanskog kluba. Sam je isticao da bi volio ostati s Nerazzurrima, ali mu Inter nije htio ispuniti sve zahtjeve.

Image
VATRENI SNAJPERIST /

Svi pričaju samo o Modriću, Kovačiću, Brozoviću, a što je s njim? Vjerovali ili ne, Perišić će biti naš ključni igrač na SP-u, evo i zašto

Image
VATRENI SNAJPERIST /

Svi pričaju samo o Modriću, Kovačiću, Brozoviću, a što je s njim? Vjerovali ili ne, Perišić će biti naš ključni igrač na SP-u, evo i zašto

Želi ga Tottenham

Fabrizio Romano, najupućeniji svjetski novinar kada su u pitanju nogometni transferi, tvrdi da Perišić na stolu ima ponudu Intera, ali da ga istovremeno u svojim redovima, odjednom, želi i njegov bivši trener Antonio Conte. Conte radi sjajan posao u Tottenhamu, a on i Perišić su surađivali u Interu, prije nego što je Talijan preselio u Englesku. Perišić bi se sjajno uklopio u Conteov prepoznatljiv sustav s trojicom u zadnjoj liniji i "wing" bekovima, upravo kao "wing" bek, što je između ostalog igrao kod njega ranije u Interu i što igra sada kod Simonea Inzaghija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter, prema navodima Romana, nudi Perišiću plaću od pet milijuna eura godišnje, ali Vatreni se i dalje premišlja. Conte vrlo dobro poznaje Perišića i Hrvat je danas znatno bolji igrač na poziciji lijevog beka, na kojoj ga je ranije Conte prisilno počeo koristiti, u izostanku kvalitetnih bekova. A kada su u pitanju financije, Englezi su puno moćniji od Talijana. Conte na raspolaganju ima budžet od 150 milijuna eura i akvizicija Perišića bila bi za njih "kikiriki".

Romano tvrdi da Perišić čeka potvrdu da Conte sigurno ostaje trener Tottenhama i da bi mogao potpisati ako Talijan tamo ostane. Nekako se čini da bi Tottenham, zbog stila igre i činjenice da su Perišić i Conte u dobrim odnosima, mogao biti prva opcija za Vatrenog ako propadne dogovor s Interom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo