OČISTIO NAM SE ŽDRIJEB: / Hrvatska izbjegla najveće favorite sve do finala!

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Hrvatska nogometna reprezentacija je pobjedom protiv branitelja naslova Španjolske (2-1) osvojila prvo mjesto u skupini D, ali još uvijek ne zna protiv koga će igrati u osmini finala.

22.6.2016.
0:17
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Ono što je poznato je da će Vatreni igrati u subotu u Lensu, vjerojatno u 21 sat. Suparnik će im biti trećeplasirana reprezentacija iz skupina B, E ili F.

U četvrtfinalu na Poljsku ili Švicarsku?

Situacija u skupini B je jasna, na trećem je mjestu Slovačka i ona je potencijalni suparnik Čačićevim izabranicima. U skupini E je sigurno da su na prvom mjestu Talijani, a raspodjela preostalih mjesta će ovisiti o utakmicama Italija - Irska i Švedska - Belgija koje se igraju u srijedu. Još je uvijek sve otvoreno, ali velika je vjerojatnost da iz ove skupine trećeplasirana reprezentacija neće ni ići u drugi krug. I u skupini F je još uvijek puno nepoznanica, a u posljednjem se kolu sastaju Island - Austrija i Mađarska - Portugal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što je sjajno je da se Hrvatskoj otvaraju velike mogućnosti, čak i do finala jer su gotovo svi velikani na drugoj strani kostura - Španjolska, Italija, Njemačka, Francuska i Engleska!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznato je, također, i da će u slučaju pobjede u osmini finala, Hrvatska 30. lipnja u četvrtfinalu u Marseilleu igrati protiv boljeg iz dvoboja Poljske i Švicarske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo