OTKRIVENI DETALJI TRANSFERA KOJI JE MOGAO PROMIJENITI SVE? / Real je htio dovesti Messija, on im poslao jasnu poruku

Image
Foto: Profimedia

Otkupna klauzula u Messijevom ugovoru 2013. godine je iznosila 'samo' 250 milijuna eura

15.10.2020.
22:20
Profimedia
VOYO logo

Argentinski nogometaš Lionel Messi već je dugo prva zvijezda Barcelone, idol navijača i igrač oko kojega se sve vrti u španjolskom gigantu Barceloni.

Messi je po mnogima najbolji nogometaš na svijetu i, uz Cristiana Ronalda, igrač koji je obilježio posljednjih petnaestak godina. U Barceloni su dobro svjesni kakvog igrača imaju i nikako ga ne žele pustiti iz svojih redova, što dobro pokazuje situacija ovoga ljeta kada je Argentinac htio aktivirati klauzulu po kojoj može besplatno otići, ali klub je napravio sve u svojoj moći da ga u tome spriječi i u konačnici uspio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi ga žele

On je nogometaš koji je od samog početka karijere privlačio veliku pozornost i brojni klubovi sanjaju o tome da ga imaju u svojoj ekipi.

Image
Foto: Profimedia

Lionel Messi

Jedan od tih klubova bio je i najveći Barcelonin rival Real Madrid koji je je u ljeto 2013. htio platiti 250 milijuna eura, koliko je Argentincu tada iznosila otkupna klauzula.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanski stručnjak za transfere Gianluca di Marzio objavio je u svojoj knjizi "Gran Hotel Calciomercato" da je Real bio spreman platiti tu svotu i da je Messi samo trebao potpisati ugovor.

Kratko i jasno

Realov predsjednik Florentino Perez, tvdi Di Marzio, htio se sastati s Messijem u privatnom avionu, ali Argentinac je tu ponudu odbio sljedećim riječima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne idem u Real Madrid. Samo trošite moje i svoje vrijeme", rekao je Messi izaslanicima Kraljevskog kluba.

Da je dogovor ipak postignut, Realu su tada namjeravali Messiju planirali ponuditi plaću od 23 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo