OSTALI BEZ VELIKOG VOĐE: / Otkrivamo kako će Dinamo dalje 'svirati'

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
8.12.2015.
15:41
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Za očekivati je tako da će Mamić vrlo brzo napustiti Remetinec, no ono što je sa sportskog gledišta posebno zanimljivo, neće smjeti obavljati funkciju izvršnog predsjednika maksimirskog kluba ni komunicirati sa svjedocima, među kojima je i njegov brat Zoran, aktualni Dinamov trener. Što će se to, dakle, u sljedećim danima i mjesecima promijeniti u funkcioniranju Dinama? Osim što Zdravko fizički neće biti u klubu i što ćemo biti lišeni njegovih eskapada i izvanrednih konferencija za novinare, bojimo se da se će sve drugo ostati kako je i bilo.

Dinamo će ostati obiteljski klub

Uostalom, i posljednjih dana je klub funkcionirao sasvim normalno, a ni količina bahatosti, unatoč šefovom izostanku, nije bila ništa manja o čemu svjedoči i prošlotjedni pamflet na klupskoj internetskoj stranici u kojem su se Mamićevi glasnogovornici obračunali s najvećim rivalom Hajdukom. Dokle god je u Maksimiru Zoran Mamić koji je, samo za podsjetnik, i sam osumnjičen za financijske malverzacije, Dinamo će i dalje biti obiteljski klub, makar je formalno udruga građana. I bez obzira na zabranu, teško nam je zamisliti da Zdravko, Zoran i Mario neće pronaći način za komunikaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A dok je tako, nema brige da će Dinamo svirati po Zdravkovim notama. Osim toga, ne treba zaboraviti da su u Dinamu i drugi vjerni šefovi sljedbenici – predsjednik Mirko Barišić, glavni direktor Tomislav Svetina i ostala svita koja će se pobrinuti da se ne primijeti izostanak ‘velikog vođe’.

Zoran nije zabrinut

“Suluda je zabrana komunikacije između mene i brata Zdravka. Izgleda da ću morati češće davati intervjue, pa će on valjda preko medija meni odgovarati. Malo je neobična situacija, ali imamo stvari pod kontrolom, postoje ljudi u klubu koji moraju izvršavati svoje obveze. Nije isto sa Zdravkom ili bez njega, ali nije problem što u jednom razdoblju neće moći vidjeti mene ili druge ljude”, rekao je Zoran na konferenciji za novinare uoči utakmice protiv Bayerna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A s obzirom da je gotovo tijekom cijele presice bio nasmijan od uha do uha, jasno je da nije previše zabrinut. Zato i ne treba dizati veliku buku oko ove zabrane. Stvar je vrlo jednostavna: i bez Zdravka ćemo imati – Mamića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo