OSMA SREĆA ZA REAL / Evo kako su veliki derbi doživjeli Ancelotti i Simeone

Nogometaši Real Madrida tek su u osmom ovosezonskom pokušaju uspjeli savladati gradskog rivala Atletica, ali u najvažnijem trenutku. Golom Chicharita u 88.

23.4.2015.
8:49
VOYO logo

Iako Realov trener Carlo Ancelotti nije mogao računati na suspendiranog Marcela, kao i ozlijeđene Modrića, Benzemu i Balea, to se zapravo nije vidjelo.

Talijanski strateg je malčice promijenio taktiku, gurnuo Sergija Ramosa na zadnjeg veznog, a to se na kraju pokazalo dobitnom kombinacijom. Realu je svakako pogodovalo isključenje Arde Turana u 76. minuti i tu su kola Rojiblancosa krenula nizbrdo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ponosan sam što imam ovakve igrače! Sretan sam jer imamo momčad kakvu imamo i potpuno se mogu identificirati s njihovim radom. Bili su među osmoricom najboljih u Europi, a to nije lako. Navijačima Atletica kažem da mogu biti sretni i ponosni na igrače koje imaju", rekao je Atleticov trener Diego Simeone i dodao:

"Naravno da nam je isključenje zakompliciralo život, ali dogodilo se. Za vikend dolazi nova utakmica. Real je sjajna momčad, ima sjajne igrače, zaslužili su pobjedu i želimo im sreću".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

"Želio sam kontrolu utakmice, izbjeći kontranapade i zadržati koncentraciju kod slobodnih udaraca. Na trenutke smo kontrolirali utakmicu jako dobro, a Chicharito je odigrao jako dobro. Imao je jako tešku sezonu i zaslužuje ovaj gol", komentirao je Realov trener Carlo Ancelotti i potom se okrenuo prema polufinalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Real se može nositi s bilo kojim drugim polufinalistom bez problema, iako ih sve poštujemo i svi zaslužuju ovdje biti. Oporavit ćemo ozlijeđene igrače za polufinale, pa će se stvari popraviti. Mislim da će Benzema i Bale brzo biti spremni, iako ne mogu reći precizan dan kada".

Kažimo i da je Mario Mandžukić sinoć za Atletico odigrao svih 90 minuta, ali nije uspio doći do izražaja. Trudio se Mandžo, pretrčao je prema službenoj statistici 10.088 metara, ali pravih prilika za postizanje gola nije imao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo