kazne klubovima /

Osijek žestoko kažnjen zbog ponašanja navijača, kazne nisu izbjegli ni Dinamo ni Hajduk

Image

Vikend pun derbija bio je osuđen na navijačke performanse diljem Hrvatske

2.3.2022.
14:47
VOYO logo

Vikend pun derbija donio nam je i spektakl na tribinama. Puni stadioni, bakljade, uvrede sudcu, na koncu i proslava navijača s igračima u terenu. Sav taj navijački performans će klubovi lijepo platiti. 

Disciplinska komisija donijela je odluku o kaznama klubovima za ovaj vikend. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na istočnoj tribini, gdje su bili smješteni domaći navijači, u jednom dijelu i navijačka skupina Kohorta, u 23. minuti zapaljeno je sedam baklji, a u 77. minuti zapaljena je jedna baklja. Po završetku utakmice došlo je do nekontroliranog ulaska većeg broja gledatelja u prostor terena za igru dok su se na istom još uvijek nalazili igrači obiju momčadi. U 65. minuti od dijela domaćih navijača na svim tribinama došlo do uzvikivanja 'Pajaču, Cigane' te u 69. minuti do masovnog uzvikivanja sucu utakmice "Cigane, Cigane" stoji u priopćenju disciplinske komisije HNL-a za Osijek

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kazne nisu izbjegli niti Dinamo, niti Hajduk tako da je za njih donošena sljedeća odluka

"GNK Dinamo kažnjen je s 50.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) gostujućih navijača tijekom utakmice Osijek - Dinamo. "

"HNK Hajduk kažnjen je s 40.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) domaćih navijača tijekom utakmice Hajduk - Rijeka. Tijekom utakmice domaća navijačka skupina Torcida, smještena na tribini Sjever, zapalila je četrdesetak baklji."

Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo