Uoči derbija / Oreščanin nahvalio 'europski' Dinamo, ali poručio: 'Na Poljudu nitko nije favorit'

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Dobra vijest za trenera Hajduka je i da pred utakmicu s Dinamom nema problema s ozljedama igrača

2.4.2019.
10:45
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Derbi Dinama i Hajduka u srijedu možda je i najisčekivanija utakmica ove sezone. U velikoj formi Bili dočekuju Modre na prepunom Poljudu i bit će to, kao i uvijek, više od same borbe za bodove. 

"Ova dva dana smo se pokušali rekuperati, atmosfera je normalna. Veća mi je fora da imamo jedan-dva dana pripreme. Očekujem europski Dinamo, koji od ove priče traži motiv da završi ovu sezonu. Treneru je idealna utakmica da pokrene svoje igrače", rekao je na konferenciji za medije u utorak Siniša Oreščanin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobra vijest za trenera Hajduka je i da pred utakmicu s Dinamom nema problema s ozljedama. Zapravo, gotovo nikakvih...

"Tahiraja ćemo možda sačuvati, ostali svi spremni. Dinamo ove godine, što je zasluga trenera, je stabilan i približio se europskim mjerilima. Ima kontrolu nad svlačionicom. što dosad nije bio slučaj. Dinamo ima dobre karakteristike u tranziciji. I izrazenu individualnu kvalitetu", rekao je Oreščanin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi uvijek spremamo nešto, imamo svojih ideja, ali želio bih naglasiti da smo fokusirani na sebe. Nitko na Poljudu nije favorit. Imamo još puno do kraja. Utakmicu ćemo shvatiti kao dobar test i pokazatelj za dalje. Čeka nas puno utakmica, puno protivnika. I dalje pokušavamo biti na zemlji. Moramo biti ponizni", zaključio je Orešćanin

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo