OPSADNO STANJE NA RUJEVICI: / Čitav Kvarner želi u Zagreb proslaviti naslov u dvorištu najvećeg rivala

Image

Nakon jednog nepunog radnog dana rasprodane su sve ulaznice namijenjene navijačima Rijeke za utakmicu posljednjeg kola u Maksimiru.

25.5.2017.
11:04
VOYO logo

U Rijeci vlada prava šampionska ludnica. Čitav grad i Kvarner su u transu zbog osvojenog prvog i povijesnog naslova prvaka Hrvatske. Stoga, niti ne čudi što valjda nema osobe u Rijeci u ovom trenutku tko ne bi htio prisustvovati subotnjem derbiju i posljednjoj utakmici u prvenstvu ove sezone između Dinama i Rijeke.

Naravno da je posebno slatko podići pehar u dvorištu najvećeg rivala. Dinamo je Rijeci prepustio 3931 ulaznica za južnu maksimirsku tribinu koje su se prodavale po cijeni od 30 kuna. I ulaznice su planule u roku odmah.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječki Novi list javlja kako je na Rujevici jučer vladalo opsadno stanje na klupskim blagajnama. Čim su se otvorile blagajne na prilazima su nastale gužve, red od 500-600 navijača nije jenjavao tijekom cijeloga jučerašnjeg dana.

U četvrtak na Rujevici kreće prodaja ulaznica za finale Kupa Hrvatske u Varaždinu nadolazeće srijede. Riječki prvoligaš dobio je na raspolaganje 1000 ulaznica za južnu tribinu, odnosno 700 ulaznica za zapad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo