OPLJAČKAN STAN TRENERA PSG-a: / Lopovi provalili u Emeryjev dom i ukrali dva Neymarova dresa

Image
Foto: AFP, PASCAL GUYOT

Ukupna vrijednost ukradenih predmeta iznosi oko 20.000 eura, a otuđen je i Emeryjev ugovor s PSG-om.

14.12.2017.
17:13
AFP, PASCAL GUYOT
VOYO logo

Stan trenera PSG-a Unaija Emeryja u francuskoj prijestolnici opljačkan je u srijedu navečer dok je on s momčadi gostovao kod Strasbourga (pobjeda PSG-a 4-2) u osmini finala Liga kupa. Ono što je najzanimljivije jest da su među ukradenim predmetima i dva dresa brazilske zvijezde Neymara.

Sat, nakit, luksuzni koferi...

Pljačku je otkrila Emeryjeva supruga koja je, između ostaloga, ustanovila da je ukraden i ugovor koji je njezin suprug potpisao s PSG-om. Ukupna vrijednost ukradenih predmeta iznosi oko 20.000 eura, što uključuje ručni sat, nakit, luksuzne kofere i dizajnersku odjeću. Prema pisanju francuskih medija, stan na sedmom katu nije imao protuprovalna vrata, ali postoje nadzorne kamere takod a se istražitelji nadaju da će pomoću snimke pronaći počinitelje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Emery je kao trener Seville triput zaredom osvajao Europsku ligu, a na klupi PSG-a je od ljeta prošle godine. Prošle je sezone osvojio Francuski kup i Liga kupa, a u aktualnoj mu se smiješi i naslov francuskog prvaka budući da poslije 17 kola ima velikih devet bodova prednosti pred najbližim pratiteljima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo