ON JE MILANOV JUNAK: / Pašalić se prisjetio svog gola odluke, a odgovorio i na pitanje o Anti Čačiću

Image

Samo dan prije no što će u četvrtak proslaviti 22. rođendan, Mario Pašalić svojim je pogotkom donio tri boda Milanovoj nogometnoj momčadi u ligaškom ogledu na gostovanju kod Bologne.

9.2.2017.
19:01
VOYO logo

Bio je ovo drugi Pašalićev gol za klub kojem je kao Chelseajev igrač stigao na posudbu u ljetnim mjesecima prošle godine i u kojem se ustabilio u udarnoj postavi. Svoj pogodak, status u momčadi, klupske ambicije i status u reprezentaciji za koju je zaigrao u dva prijateljska ogleda 2014. i 2015. godine, podijelio je u razgovoru za nogometni portal Goal.

Luda večer

"Nikada nisam igrao ovakvu utakmicu, stvarno je to bila luda večer. U dvoboj s Bolognom ušli smo nakon negativnog niza od četiri poraza, svi smo bili svjesni koliko nam znači ta utakmica. Prije svega za naše europske ambicije, ali i za samopouzdanje cijele momčadi. Već u petoj minuti imao sam dobru priliku koju nisam iskoristio. Onda je stigao je taj prvi crveni karton, a na poluvremenu smo bili jednoglasni; znali smo da i s igračem manje možemo parirati Bologni jer oni nisu bili opasni", započeo je Pašalić analizu utakmici i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vrlo brzo smo u nastavku dobili i drugo isključenje, sve je postalo puno teže. Čini mi se da je Bologna još bila u šoku od poraza od Napolija, a mi smo se s devet igrača još više skupili. Pokazali svima da smo prava momčad, a na kraju nas je sve baš nagradilo tim pobjedonosnim pogotkom. Poslije utakmice je bilo veliko slavlje što je i logično nakon takve pobjede. Prekinuli smo taj negativni niz, a ova nam pobjeda znači puno više od obična tri boda. Posebice sa psihološke strane."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nisam sumnjao u sebe'

Ovako je prokomentirao svoj pogodak:

"Ma dobro, morao sam i prije iskoristiti jednu šansu, takve se prigode u situacijama 'deset na osam' jednostavno moraju zabijati. Znao sam da ću teško opet dobiti takvu priliku, no srećom otvorilo mi se u finišu susreta. Čak bih rekao da sam se spasio zbog ranijeg promašaja. Dobro se osjećam fizički, tri mjeseca igram u kontinuitetu, igram na visokoj razini tako da sam jako zadovoljan."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prisjetio se Pašalić i svojih početaka u talijanskom klubu koji su bili teški jer nije prošao pripreme s momčadi, a i vraćao se nakon ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trebalo mi je vremena da uđem u ritam, vratim kondiciju nakon što nisam igrao 7-8 mjeseci. S vremenom sam kroz treninge i utakmice osjetio da mogu igrati ovdje, kao što sam svojedobno tako nešto osjetio u Elcheu i Monacu. Nikada nisam sumnjao u sebe, samo sam tražio svoju priliku. Igram dobro, zadovoljan sam, ali i svjestan sam da mogu i moram biti još puno bolji", sada kaže.

Image
OVO MORATE VIDJETI: /

Pogledajte kako je Hrvat bacio legendarnog komentatora u delirij

Image
OVO MORATE VIDJETI: /

Pogledajte kako je Hrvat bacio legendarnog komentatora u delirij

Izbornik ga ignorira

Možda to od njega očekuje i izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Ante Čačić koji je nedavno bio u Italiji gdje je gledao i razgovarao s nekolicinom Vatrenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan je li barem nakratko posjetio i njega, Pašalić je kratko odgovorio:

"Nije."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo