OMIŠ ĆE STATI NA NEKOLIKO SATI, A ŠKOLE ĆE RADITI SKRAĆENO: / Krenula prodaja ulaznica, Vatrene će dočekati više od 5000 ljudi

Image
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL

Dan ranije, u četvrtak, Dalićevi igrači odradit će trening, a škole će raditi skraćeno kako bi djeca mogla vidjeti svoje idole

28.5.2019.
11:05
Nikola Cutuk/PIXSELL
VOYO logo

U utorak ujutro u Omišu su puštene u prodaju ulaznice (60 kuna) za prijateljski dvoboj između istoimenog kluba i Hrvatske.

Viceprvak svijeta uveličat će 100. obljetnicu Omiša 31. svibnja od 15 sati, a svih 5200 mjesta, s naručenim montažnim tribinama, koliki je kapacitet trebalo bi planuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već sada je sve gotovo spremno, a Omišani su se potrudili da Vatrenima ništa ne manjka.

Ostaje na korist

"Teren je u savršenom stanju, mjesec i pol dana na njega nije kročio nitko osim radnika koji rade na održavanju. Nadam se da ga ova kiša koja uporno pada neće pokvariti, stvarno bi bilo šteta da našim reprezentativcima ne osiguramo maksimalne uvjete, tko zna kada će nam opet u goste", rekao je trener Omiša Ante Vitaić, a prenio je portal 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi smo se preselili u Dugi Rat, na stadionu Orkana treniramo i igramo utakmice, sve kako bismo čuvali travnjak i kako bi radnici mogli nesmetano popraviti sve što treba na našem stadionu."

Dan ranije, u četvrtak, Dalićevi igrači odradit će trening, a škole će raditi skraćeno kako bi djeca mogla vidjeti svoje idole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čudo kako se Grad pokrenuo, svi pokušavaju pomoći. Nama je drago da je Omiš toliko zainteresiran za nogomet jer je to dobro i za Klub, sve ovo što se radi na stadionu koji je izgrađen 1979. i od tada nije u njega ulagano, ostat će na korist klubu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo