OLMOMANIJA ZAVLADALA EUROPOM: / 'Dinamovog 'wonderkida' traže čak tri velikana, a čeka se - Zdravko Mamić'!

Image
Foto: STR-2222/PIXSELL

Olmo je ovoga ljeta trebao otići iz Dinama, ali je klub za njega izvijesio cijenu od 40 milijuna eura i konkretnih ponuda nije bilo.

19.9.2019.
19:36
STR-2222/PIXSELL
VOYO logo

Dinamov "wonderkid", Dani Olmo, još je jednom dokazao kako je ključni igrač svoje momčadi. Iako nije zabio gol, niti imao asistenciju, bio je jedan od najboljih igrača u 4:0 pobjedi protiv Atalante u prvom kolu Lige prvaka.

Olmo je ovoga ljeta trebao otići iz Dinama, ali je klub za njega izvijesio cijenu od 40 milijuna eura i konkretnih ponuda nije bilo. Međutim, u međuvremenu je Olmu inicijalna cijena skočila na 30 milijuna eura i sada se tih 40 milijuna eura koje je Dinamo tražio i ne čini tako drastičnim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada kada je Olmo demonstrirao svoje vještine na pozornici Lige prvaka, počinje se polako pisati o interesu europskih velikana. Prve informacije dolaze iz Italije, gdje Calciomercato otrkiva kako je Milan u najboljoj poziciji da dovede Olma u što kraćem roku, ali također i da nije jedini koji ga potražuje. Naglašavaju i kako će ključnu ulogu pri transferu odigrati Zdravko Mamić, nekadašnji izvršni dopredsjednik Dinama, a danas bjegunac pred hrvatskim pravosuđem.

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

06.08.2019., stadion Maksimir, Zagreb - Prva utakmica 3. pretkola UEFA Lige prvaka, GNK Dinamo - Ferencvarosi TC. Dani Olmo Photo: Slavko Midzor/PIXSELL

Pitat će se Mamića

"Jedan veliki španjolski i jedan veliki njemački klub počeli su pregovore s Dinamom. Lov na Olma je otvoren i cijena na aukciji bi mogla otići iznad 30 milijuna eura. Zdravko Mamić, prvi čovjek Dinama, čeka da Olmo svojim nastupima u Ligi prvaka dostigne još veću cijenu, a to nikako nije dobar znak za Milan koji mora odmah reagirati", piše to talijanski medij i vjerojatno je u pravu jer Mamić je nedavno u razgovoru za RTL rekao kako nikada neće otići iz Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo što je na šest i pol godina zatvora nepravomoćno osuđeni Mamić nedavno rekao.

"U Dinamo sam došao kao klinac, tu sam 49 godina i nikada neću otići, na ovaj ili onaj način. Od 2015. nisam u nikakvoj izvršnoj funkciji, ne mogu ništa potpisati i ne mogu formalno odlučivati. U svakodnevnoj sam komunikaciji s Upravom kluba i zaposlenicima i jako se uvažava ono što ja imam reći. Mi kao što smo nekad radili radimo i danas, ništa se nije promijenilo. Bilo bi iluzorno da ima netko veći od Barišića, mi komuniciramo preko mailova, telefona i videopoziva, malo da se vidimo uživo. Kako vrijeme ide, mislim da ćemo još bolje usavršit komunikaciju na svjetski način. Bio sam i ostao prvi operativac Dinama... Ja sam malo dodao gas, ali igrači su zaslužni, Bjelica je bio šlag na tortu ove priče. Sve sam podredio rezultatu, dao sam gas, doveo sam Bjelicu i dao mu ovlasti u dovođenju igrača koji sam ja naravno doveo, ali njegova je bila zadnja. Deset puta je plaćeniji od mog brata Zorana i najplaćeniji u povijesti od trenera u Dinamu", rekao je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo