TUŽAN OPROŠTAJ LEGENDE / Olić ogorčen na čelne ljude HNS-a: 'Nude mi oproštajnu utakmicu samo zato što su vidjeli da narod više cijeni mene nego njih'

Image
Foto: Goran Jakus/PIXSELL

'Mislim da je izbornik malo zakasnio. Uostalom, sve je rekao kad me pozvao za prijateljsku utakmicu s Rusijom, a nisam odigrao ni minute', kaže Olić

9.3.2016.
14:59
Goran Jakus/PIXSELL
VOYO logo

Čelnici hrvatskih sportskih saveza još su jednom pokazali da ne znaju cijeniti istinske legende domaćeg sporta. Nije prvi put, no sa svakim novim sportašem čiji oproštaj, umjesto počasti i sjećanja na velike trenutke, obilježavaju afere - bol u svima onima kojima je sport u duši postaje sve jača.

Upravo tako danas izgleda oproštaj Ivice Olića od hrvatske reprezentacije. Potvrdio je ljubimac navijača da je odbio 'velikodušnu' ponudu izbornika Čačića te da se neće oprostiti tijekom skorašnje prijateljske utakmice s Izraelom u Osijeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio sam toliko korektan da sam najprije nazvao izbornika i priopćio mu vijest da se opraštam, a tek onda vama najbližim novinarima. Ako je htio, zašto mi odmah, na kraju toga razgovora, nije ponudio da se oprostim u Osijeku? Ispada da su poslije svih tih intervjua koje sam dao shvatili da me narod puno više cijeni pa su mi, kao, odlučili ponuditi dostojan oproštaj. Mislim da je izbornik malo zakasnio. Uostalom, sve je rekao kad me pozvao za prijateljsku utakmicu s Rusijom, uoči koje sam odradio tjedan dana treninga i na kraju nisam odigrao ni minute. Toliko o tome koliko me cijeni", rekao je Olić za Novi list.

Kaže i kako će se oproštajna utakmica ipak odigrati, ali tek onoga trenutka kada se ostavi nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Planirao sam organizirati utakmicu dviju momčadi u kojima će igrati moji najdraži suigrači tijekom dugogodišnje karijere. To će se navjerojatnije dogoditi u Hamburgu, ima to tko organizirati i uopće ne sumnjam da će stadion biti pun", rekao je Olić za Novi list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo