OLD TRAFFORD OTVARA VRATA MANDŽUKIĆU: / 'Njegova važnost za klub vrijedna je truda oko njegova dovođenja'

Image
Foto: Screenshot

Jose Mourinho prati ga već neko vrijeme

2.7.2018.
13:22
Screenshot
VOYO logo

Podsjećajući na to da su sa Svjetskog prvenstva u Rusiji ispale mnoge nogometne sile express.co.uk navodi da Hrvatskoj šanse za konačnu nagradu na Mundijalu rastu. U istom tekstu navodi se da turnir koristi Mario Mandžukić kako bi se dodatno omilio Joseu Mourinhu, menadžeru Manchester Uniteda, kluba koji hrvatskog napadača već dulje vrijeme drži na oku.

Navodi se da se od pojave informacije da je za Mandžukića zainteresiran Manchester United ona ne stišava te spominje da je hrvatski napadač tip čovjeka koji se ne bi zastrašio moguće borbe s Romeluom Lukakuom za mjesto u momčadi. Lukaku prave konkurencije, nastavlja se, za svoju poziciju nema i baš zato je ideja dovođenja hrvatskog napadača Juventusa u klub s Old Trafforda dobra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isplativ posao

Dodaje isti izvor da bi Mandžukiću, koji bi momčadi donio toliko potrebnu nemilosrdnost, nakon godina igranja na najvišoj razini bilo zadovoljstvo nastupati pod Joseom Mourinhom, a da klub u Matteu Darmianu ima idealan mamac za Juventus u tom poslu.

"Potpisivanje Mandžukića neće biti lak posao, ali njegova važnost za United učinila bi ga vrijednim toga", zaključuje se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo