OKRENULI MU LEĐA: / Čitatelji Marce na kormilu Reala žele vidjeti francusku nogometnu legendu

Image
Foto: AFP, GERARD JULIEN
24.12.2015.
8:30
AFP, GERARD JULIEN
VOYO logo

Nakon što se jučer pojavila vijest da su igrači Reala okrenuli leđa Rafi Benitezu koji će navodno napustiti klub nakon utakmice s Real Sociedadom, Marca je napravila anketu koga bi navijači htjeli vidjeti umjesto njega na kormilu momčadi. Tako je u anketi najviše glasova dobio Zidane. Francuz je dobio preko 65 tisuća glasova, odnosno 53 posto, dok je Mourinho dobio 31 posto glasova. Treći kandidat Victor Fernandez skupio je 13 posto glasova.

Image
Foto: AFP, GERARD JULIEN

Benitez nije opravdao očekivanja

Nakon što je dobio otkaz u Chelseau, Mourinho se spominje kao mogući nasljednik Beniteza, koji od svog dolaska u klub nije našao onu potrebnu kemiju u momčadi. Njegov sukob sa Ronaldom očito je napravio svoje, isto kao i loši rezultati "kraljevskog kluba" u prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači su izgubili strpljenje sa Banitezom, isto kao i dio momčadi, a uprava je sve bliže odluci da ga smjeni. Iaka je predsjednik Reala Florentino Perez na izvanrednoj presici u klubu nakon poraza u El Clasicu od Barcelone 4:0 kazao kako klub vjeruje Benitezu i želi da ih upravo on odvede na staze pobjeda, čini se da se u klubu premišljaju, ako već stvarno nisu donijeli odluku da ga se smijeni. Međutim, istina je da Benitez nije opravdao očekivanja i sad mu se stolica opasno trese.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo