OGORCENJE U MADRIDU / Luka Modric odmah objasnio sokantan poraz Reala

Aktualni europski prvak Real Madrid i portugalski velikan Porto prva su dva kluba koja su izborila plasman u cetvrtfinale Lige prvaka.

10.3.2015.
23:37
VOYO logo

Malo je nedostajalo da Schalke napravi jednu od vecih senzacija Lige prvaka, ali Kraljevski klub je spasila pobjeda od 2:0 u prvom susretu u Gelesenkirchenu. Na vratima je briljirao Iker Casillas, a nakon 114 dana pauze zaigrao je i nas Luka Modric.

Kao sto je i najavljeno, trener Reala Carlo Ancelotti dao je Modricu 30-ak minuta, a Luka je odigrao u svom stilu - povezao je redove na sredini terena i osigurao Realu prednost u posjedu lopte. U 58. minuti tribine Santiago Bernabeua su mu poklonile ovacije, a Modric je odmah nakon utakmice osjetio potrebu da ogorcenim navijacima objasni sokantan poraz usred madridskog hrama nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

"Prolazak u nastavak natjecanja je nama bio izuzetno vazan, no nekad morate ovako patiti, to vas na kraju ucini snaznijim", ponudio je Luka utjehu i odmah najavio da Real mora biti bolji:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi moramo poceti igrati kao sto smo to radili na pocetku sezone. Jasno je da imamo iznimnu kvalitetu i ja mislim da cete vec u sljedecoj utakmici vidjeti puno bolji Real", porucio je Modric u stilu pravog vode te otkrio kako se osjecao kad je istrcao na Santiago Bernabeu.

"Bilo je jako tesko, ali hvala Bogu, vratio sam se. Stvarno sam sretan i bio sam jako uzbuden kad sam istrcao, bilo je to gotovo kao kad sam prvi put dosao u Madrid".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo