'žuti' smirio paniku / Oglasio se Prosinečki: 'Čeka me korektivni zahvat, razmišljam da ga obavim nakon utakmice s Grčkom'

Image
Foto: Tim Goode/Press Association/PIXSELL

Dnevni avaz danas je pisao kako će treću obaviti 15. veljače, no prema riječima 'Žutog', to možda nije točan datum

30.1.2019.
16:46
Tim Goode/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

Aktualni izbornik reprezentacije BiH Robert Prosinečki se oglasio nakon što se u srijedu pojavila informacija kako će morati na treću operaciju. 

"Osjećam se odlično, odmorio sam se i oporavio. Planirao sam ovih dana doći u Sarajevo, međutim znam da su predsjednik Begić i generalni Džemidžić na putu, pa sam dolazak malo prolongirao. Namjeravam i posjetiti doktora Šabanovića jer mi je ostalo napraviti još jedan, više korektivni zahvat, ali razmišljam da to bude tek nakon utakmice s Grčkom", izjavio je Prosinečki, a pišu Sportske Novosti. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Prosinečkog još od studenog prošle godine muče problemi s tankim crijevom, zbog čega je već bio na dvije operacije. Dnevni avaz danas je pisao kako će treću obaviti 15. veljače, no prema riječima 'Žutog', to možda nije točan datum. 

Njegova reprezentacija otvorit će kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2020. godine 23. ožujka domaćim susretom protiv Armenije na Grbavici, a tri dana kasnije na Zenicu stiže Grčka

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo