Oglasio se Cristiano Ronaldo nakon što je izbačen iz momčadi: 'Uskoro ćemo opet biti zajedno'

Image
Foto: profimedia.hr
20.10.2022.
22:55
profimedia.hr
VOYO logo

Poput bombe je odjeknula vijest u četvrtak poslijepodne da je Cristiano Ronaldo izbačen iz momčadi Manchester Uniteda.

"Cristiano Ronaldo neće igrati za Manchester United protiv Chelsea ovog vikenda", objavljeno je na službenim stranicama kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanju engleskih medija, rečeno mu je da trenira sam nakon što je u srijedu napustio stadion prije no što je završila utakmica njegovog kluba protiv Tottenhama.

Image
TEN HAGOVA KAZNA /

Cristiano Ronaldo izbačen iz momčadi Manchester Uniteda

Image
TEN HAGOVA KAZNA /

Cristiano Ronaldo izbačen iz momčadi Manchester Uniteda

United je pobijedio s 2:0, a Ronaldo je ostao na klupi kao neiskorištena zamjena. Otišao je s klupe u 90. minuti bez da je pogledao do kraja svoju ekipu. Nakon utakmice Erik Ten Hag konstatirao je kako će s Ronaldom situaciju raspraviti 'sutra'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas je klub objavio na svojim stranicama vijest o njegovom izbacivanju iz momčadi.

Nije dugo trebalo čekati njegovo obraćanje

Nakon nekoliko sati svekolikoj javnosti se obratio i sam Ronaldo. Putem društvenih mreža, naravno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kao što sam radio tijekom cijele karijere, tako i sada pokušavam živjeti i igrati s poštovanjem prema suigračima, protivnicima i trenerima. To se nije promijenilo. Nisam se ni ja promijenio, ista sam osoba i profesionalac koji sam bio i posljednjih 20 godina igrajući elitni nogomet, a poštovanje je uvijek igralo važnu ulogu pri mojem donošenju odluka", započeo je veliki Portugalac svoju podulju objavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Počeo sam kao vrlo mlad, uvijek su mi bili važni primjeri starijih i najiskusnijih igrača. Stoga sam kasnije uvijek pokušavao biti primjer mladima koji su se razvijali u svim momčadima za koje sam igrač. Nažalost, to nije uvijek moguće i ponekad vas neki trenutak pogodi", nastavio je.

"Trenutno osjećam da moram nastaviti naporno raditi u Carringtonu, podržavati suigrače i biti spreman na sve u bilo kojoj utakmici. Nije opcija podleći pritisku. Ovo je Manchester United i moramo ostati ujedinjeni. Uskoro ćemo opet biti zajedno", zaključio je Ronaldo na svojoj Facebook stranici na kojoj ga prati 153 milijuna ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo