ODVRATNO RAZMAŽENI: / Bivši nogometaš postao predmet sprdnje medija! 'Jadan sam, ne mogu letjeti privatnim avionom'

Image
Foto: AFP, CHRISTOPHE SIMON
10.2.2017.
10:35
AFP, CHRISTOPHE SIMON
VOYO logo

Naime, nekadašnji stoper Evertona 'ispalio' je kako po završetku karijere više nije toliko bogat kao u doba dok je igrao profesionalno.

POKLON ZA ONESVIJESTITI SE: LeBron James iznenadio sretnu obitelj s 1,3 milijuna dolara. U gotovini!

"Dok sam igrao nogomet imao sam puno više novca. Novac je samo dolazio. Sad moram štedjeti", rekao je Heitinga u razgovoru za 1limburg, prenosi britanski tabloid The Mirror, a njegova supruga Charlotte-Sophie, inaše sestra bivšeg nogometaša koji je nastupao u Premier ligi Boudewijna Zendena, inače čovjeka koji je u hrvatskoj nogometnoj javnosti ostao upamćen po svojem golu Hrvatskoj za 1-1 u susretu za treće mjesto u Francuskoj 1998. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Često smo letjeli privatnim avionom, ali sada si to ne možemo priuštiti'

"Često smo letjeli privatnim avionom, ali sada si to ne možemo priuštiti. Za praznike išli bi u svoju 'fancy' vilu, ali sad više nije tako. Doduše i dalje iznajmljujemo, ali dobiješ skromniju vilu nego što je prije bio slučaj. Moramo se prilagoditi na to, ponekad je baš teško", govori ona pa završava:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne možemo tako lako otići do Pariza, Milana ili New Yorka u šoping", objašnjava Johnova supruga koliko je zapravo težak njihov život. Time je ovaj par pokazao svu ljudsku razmaženost.

Heitinga je dodao kako su prije imali stiliste koji je bio zadužen za njihovo odjevanje, ali da sad sami moraju birati odjeću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

'Plaće' za lagodnim životom

"On se zabavlja s nekim drugim ljudima, valjda mu više nismo zanimljivi", objašnjava Heitinga i dodaje kako je njihovoj životnoj bajki došao kraj.

"Veselim se novom poglavlju u svojem životu", dao je do znanja Heitinga koji baš i ne pokazuje to. Ako ćemo suditi prema svojem "plakanju" za lagodnim životom. Samo neka se pita kako je onima koji nemaju što za jesti ili krov nad glavom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, CHRISTOPHE SIMON

"Njegov novi život je teži za njega nego što je očekivao. I sad se ovaj par nalazi na udaru nizozemskij medija koji ih zadirkuju nakon njihove priče. S naslovima koji vrište kako bi morali posjetiti pučku kuhinju kako bi se prilagodili svojem 'siromašnom životu", piše na sarkastičan način Mirror.

Ovaj stoper oprostio se od nogometa u 32. godini života.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo