ODREĐENI SUCI: / Mourinho ga je nazvao 'slabim i naivnim', a sad će mu Slovenac suditi u finalu Europske lige

Image

Određeni su suci za ovogodišnja finala europskih natjecanja. Finale Lige prvaka između Reala i Juventusa 3. lipnja u Cardiffu sudit će Nijemac Felix Brych.

12.5.2017.
13:22
VOYO logo

Brych ima 41 godinu, ove sezone vodio je pet utakmica Lige prvaka, između ostalog i Juventusu u prvoj utakmici osmine finala Porta u kojoj su Torinezi slavili 2:0, a njemački sudac isključio domaćeg braniča Tellesa. Sudio je i četvrtfinalnu utakmicu Europske lige između Anderlechta i Manchester Uniteda.

Sudio je finale Europske lige 2014.

Prošle je godine sudio na Europskom prvenstvu u Francuskoj, u grupnoj fazi pravdu je dijelio na utakmicama između Švedske i Belgije te Engleske i Walesa, a onda i četvrtfinale između Portugala i Poljske. Također je već jednom sudio i u finalu, i to 2014. u finalnom susretu Europke lige između Seville i Benfice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na finalu Lige prvaka, Milorad Mažić bit će u ulozi četvrtog suca. Mateo Beusan, hrvatski sudački stručnjak i "oko sokolovo" upravo je Mažića vidio kao favorita za suđenje finalne utakmice. Zato Beusan nije pogrijiešio kad je Skomina u pitanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četrdesetogodišnji Slovenac ove je sezone sudio šest utakmica Lige prvaka, između ostalih i onu Monaca i Borussije Dortmund u četvrtfinalu.

Ne znamo hoće li Jose Mourinho biti zadovoljan izborom Slovenca kojega je jednom prilikom prozvao "slabim i naivnim sucem".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo