ODLUČUJUĆI SATI: / Jelavić prihvatio Rijekine uvjete, ali neće biti jedino pojačanje na Rujevici

Image
Foto: AFP, FRANCOIS XAVIER MARIT

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Nikica Jelavić (31) milimetar je do potpisa ugovora s vodećom momčadi hrvatskog prvenstva Rijekom. Novi list piše da je prihvatio sve Rijekine uvjete.

2.2.2017.
12:49
AFP, FRANCOIS XAVIER MARIT
VOYO logo

U idućim satima Jelavić bi trebao formalno raskinuti ugovor s kineskim drugoligašem Beijing Renheom i nakon toga više neće biti nikakvih prepreka da potpiše ugovor s Rijekom. Dotada zamjenik sportskog direktora Ivan Mance 'puše i na hladno' i ne želi potvrditi dogovor.

Image
BIVŠI VATRENI ODBIO MODRE? /

Dinamov direktor progovorio o ponudi za napadača

Image
BIVŠI VATRENI ODBIO MODRE? /

Dinamov direktor progovorio o ponudi za napadača

Čeka raskid s Kinezima

"Sve bi se trebalo znati do sutra. Jelavić još nije raskinuo ugovor s Kinezima, a osim toga još nismo postigli konačan dogovor s njim", poručio je Mance.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jelavić bi u proljetnom dijelu trebao biti glavni adut Riječana koji nakon 20 odigranih kola imaju šest bodova prednosti pred Dinamom. Iskusni je napadač prije Beijing Renhea igrao za Hajduk, Zulte Waregem, Rapid Beč, Glasgow Rangers, Everton, Hull City i West Ham, a za hrvatsku je reprezentaciju skupio 36 nastupa i postigao šest pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jelavić ipak ne bi trebao biti i posljednje pojačanje za Kekovu momčad ove zime. Stoper Dario Župarić koji je prošli mjesec došao iz Pescare zadobio je ozljedu Ahilove tetive i sigurno neće biti spreman za prva proljetna kola. Stoga na Rujevici intenzivno tragaju za još jednim obrambenim igračem, a Novi list piše da bi rješenje mogao biti Jakov Filipović, branič zaprešićkog Intera, koji je nedavno zaigrao za hrvatsku reprezentaciju na kineskoj turneji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo