ODLAZI IZ BARCELONE: / 'Neymar je dogovorio prelazak u PSG i zarađivat će 50 milijuna eura po sezoni'

Image
Foto: AFP, JUAN MABROMATA

Napadač Barcelonine nogometne momčadi i brazilske reprezentacije Neymar dogovorio je prelazak u redove Paris Saint-Germaina.

10.6.2016.
21:46
AFP, JUAN MABROMATA
VOYO logo

Vijest pozivajući se na Universo Online javljaju As i Football-Espana uz dodatak da je se cijeli posao drži u tajnosti i da se petina dogovorenih primanja odnosi na bonuse stavljene u ugovor.

Sunarodnjaci ga nagovorili

Marquinhos, Thiago Silva, David Luiz, Lucas Moura i Maxwell, svi redom Neymarovi sunarodnjaci i članovi PSG-ove nogometne momčadi, navodno su uvjerili istaknutog Barceloninog napadača da je prelazak u redove francuskih prvaka idealan potez u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno ga pozdravlja i Neymarov otac svjestan da će njegov sin teško postati najbolji nogometaš svijeta bude li igrao u sjeni istaknutijih Lionela Messija i Luisa Suareza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ugovorno je Brazilac za Barcelonu vezan do 2018. godine, a preuranjeni raskid s katalonskim klubom zainteresirana strana morat će platiti 192 milijuna eura. Pariški klub navodno je spreman na to i svjestan da će cijena biti izraženija bude li se čekalo da Neymar produlji vjernost Barceloni. Ako je vjerovati napisanom, onda za to i nema razloga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo