rekordan transfer / 'Od potpisa ga dijeli još samo 24 sata': Perišić stiže u Manchester United pod okrilje Josea Mourinha?

Image
Foto: AP Images

United je prvotno nudio 30 milijuna, Inter je tražio 60, a glasine govore kako se dvojac našao točno na sredini, pa će tako 'crveni vragovi' za hrvatskog krilnog napadača 'Nerrazurrima' isplatiti 45 milijuna eura

17.7.2017.
14:04
AP Images
VOYO logo

Iako ljeti za vrijeme prijelaznog roka nijedna priča u nogometnom svijetu sasvim ne drži vodu, trakavica koja traje praktički od početka protekle sezone mogla bi biti privedena svom kraju. 

Naime, sa svih strana, uključujući i sa samog otoka, stižu informacije kako je Ivan Perišić na korak od potpisa za klub koji ga već dugo želi - Manchester Uniteda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako je pak vjerovati talijanskim medijima, cijeli posao trebao bi biti zaključen u iduća 24 sata, prenosi The Sun.

United je prvotno nudio 30 milijuna, Inter je tražio 60, a glasine govore kako se dvojac našao točno na sredini, pa će tako 'crveni vragovi' za hrvatskog krilnog napadača 'Nerrazurrima' isplatiti 45 milijuna eura. Uz to, ovisno o učinku u crvenom dresu, Interu bi tijekom ugovora koji će sigurno biti višegodišnji, moglo pripasti dodatnih bonusa do 5 milijuna eura. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prilog cijeloj priči idu i glasine kako u United stiže mladi Keita Balde Diao, kao i potvrđena priča kako je Senegalac već odbio potpisati novi ugovor s Lazijom, svojim sadašnjim klubom. 

U svakom slučaju, bio bi to sjajan 'deal' za Inter. Podsjetimo, 2015. godine iz Wolfsburga su ga doveli za 'tek' 19 milijuna eura, što znači da bi na ovom transferu imali čistu zaradu od - 25 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo