OČAJNIČKI POTEZ HRVATSKOG DRAGULJA: / 'Halilović je priznao pogrešku i obratio se bivšem klubu za pomoć'

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Alen Halilović proživljava najteže dane otkako je u rujnu 2012. sa 16 godina ušao u igru umjesto Sammira tijekom derbija s Hajdukom čime je postao najmlađi debitant u povijesti kluba.

28.12.2016.
10:54
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Manje od dvije godine kasnije Barcelona ga je kupila i činilo se da je pred njim blistava karijera. Međutim, odluka da nakon solidne sezone na posudbi u Sportingu iz Gijona napusti španjolsku ligu i ode u njemački HSV pokazala se sasvim pogrešnom.

Hrvatski nogometaš započeo je samo jednu prvenstvenu utakmicu, a Mundo Deportivo sada javlja da je potražio pomoć bivšeg kluba, Barcelone, kako bi se vratio u Primeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mladi hrvatski nogometaš nije očekivao da će mu se ovo dogoditi nakon odlaska u Hamburg. Došao je do trenutka kada je kontaktirao katalonski klub kako bi ga spasili. Halilović je priznao prijateljima da je čak zvao tehničkog direktora Barcelone Roberta Fernandeza te mu priznao pogrešku i upitao ga mogu li mu pomoći kako bi promijenio sredinu u siječnju", piše Mundo Deportivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navode i kako se, osim na njemačku ligu, nije privikao na tamošnji način života.

"Njegov menadžer Zoran Stojadinović, ponudio je igrača brojnim klubovima u Španjolskoj, a Halilovićevo ime u posljednje vrijeme povezuje se s Betisom, Espanyolom i Sportingom, klubom za koji je lani igrao", tvrdi MD.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Halilović je u Gijonu povremeno bio fenomenalan, ali njegove igre bile su dosta promjenjive. Iako su u Barceloni željeli da ostane u Španjolskoj jer su vjerovali da je to pravo mjesto za njegov daljnji razvoj, igrač je želio prelazak u HSV unatoč svim savjetima da ostane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sada je priznao pogrešku te je upitao Roberta za pomoć", zaključuje se u tekstu.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo