PUNO TOGA OVISI O OVOJ ODLUCI ZIDANEA: / Trojica Realovca bore se za prvih 11 u utakmici sezone, a zna se što donosi Hrvat

Image
Foto: AFP

Uoči uzvrata protiv Bayerna, trener Real Madrida ima veliku dilemu

1.5.2018.
11:45
AFP
VOYO logo

Nogometaši Real Madrida i Bayerna večeras će odlučiti prvog finalista ovogodišnje Lige prvaka. Od 20.45 na Santiago Bernabeuu na rasporedu je uzvratni susret, a španjolska momčad iz prvog susreta brani prednost od 2-1. U strijelce su se u prvoj momčadi upisali Marcelo i Asensio za Madriđane, a Joshua Kimmich pogodio je za Bavarce. Istu prednost imao je Real protiv Bayerna i prošle godine, a tada je uzvratu bilo vrlo zanimljivo i prolazak su osigurali tek nakon produžetaka.

BAYERN DOBIO OGROMAN VJETAR U LEĐA: Zidane u problemima, Real ostao bez dvojice ključnih igrača

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavobolje treneru Kraljevskog kluba Zinedineu Zidaneu zadaju ozljede. Isco i Dani Carvajal propuštaju susret, a na mjestu desnog beka trebao bi zaigrati Hakimi, dok je "otvoren je lov" za zamjenu Isca. Za jednom mjesto, prema pisanju Marce, natječu se Gareth Bale, Karim Benzem i naš Mateo Kovačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Benzema je u Ligi prvaka zabio 53 gola i iako nije u najboljoj formi, možda uz njega procvjeta Cristiano Ronaldo koji je bio samozatajan u prvom ogledu. Bale je zabio četiri gola u posljednjih mjesec dana i Zidane mora razmisliti o njegovim trkačkim sposobnostima ako se ukaže prilika za kontru. No, ipak, u anketi na Marci, navijači prednost daju hrvatskom veznjaku. Upravo je Kovačić najlegitimnije i logično rješenje za povezati redove i dati dodatnu stabilnost Toniju Kroosu i Luki Modriću u vezi. Donio bi balans, ali i okomitost što može našteti Bayernu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neki eminentni sportski portali u najavi utakmice imaju Benzemu, neki Balea, a u manjini su oni s Kovačićem u prvih 11. Ali sve je na Zidaneu koji lovi s Real Madridom povijesni uspjeh - tri Lige prvaka u isto toliko sezona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo