BAYERN DOBIO OGROMAN VJETAR U LEĐA: / Zidane u problemima, Real ostao bez dvojice ključnih igrača

Image
Foto: AFP

Madriđani iz prve utakmice imaju prednost od 2:1.

27.4.2018.
15:14
AFP
VOYO logo

Kao što se moglo nasluti još u četvrtak Dania Carvajal i Isco definitivno će propustiti uzvratnu polufinalnu utakmicu Lige prvaka protiv Bayerna. Iscu je tijekom obračuna u Allianz Areni stradalo rame, a Carvajalu zadnja loža. Umjesto prvog u igru je ušao Marco Asensio, dok je Lucas Vasquez povučen s krila kako bi popunio rupu nakon izlaska desnog beka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liječničkim pretragama utvrđeno je da su obojica ozlijeđena. Klub je to potvrdio na službenoj stranici, ali nije naveo koliko će trajati oporavak. Obojicu sada čeka utrka s vremenom kako bi bilo spremni za eventualno finale koje se igra u Kijevu 26. svibnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za očekivati je da će Asensio zaigrati od prve minute umjesto Isca, dok je treba vidjeti tko će dobiti priliku na desnom beku. Nacho je i dalje izvan pogona, tako da su Vazquez i mladi Achraf Hakimi (19) u igri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zidaneu će to itekako predstavljati problem. Jer, staviti Vazqueza od prve minute bilo bi riskantno jer je on prvenstveno napadački orijentiran, a sada bi trebao zaustavljati nasrtaje Francka Riberyja. Odlična je vijest za Bayern i što će vjerojatno moći računati na Davida Alabu pa je jasno od kuda će Realu prijetiti opasnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo