Kohezija s tribinama /

Novo Hajdukovo pojačanje: 'Hajduk ima strastvene navijače, takav sam i ja'

Image
1.8.2022.
19:24
VOYO logo

Hajduk je putem posebnog priloga na Hajduk Digital TV-u kao novog igrača kluba predstavio nigerijskog stopera Chidozieja Awaziema (25) koji je stigao iz portugalske Boaviste, a na službenim stranicama kluba kasnije je objavljena i vijest u kojoj su razjašnjeni neki detalji transfera igrača čija se vrijednost procjenjuje na četiri milijuna eura. 

Hajduk ima strastvene navijače

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U kratkom razgovoru sa Željkom Velom za HDTV Awaziem se dotaknuo i Vitorije Guimaraes, ekipe koja mu je poznata iz tamošnjeg prvenstva i s kojom Hajduk u četvrtak igra prvu utakmicu trećeg pretkola Konferencijske lige: "Vitoria je jako kompetitivan klub. Agresivna su ekipa koja puno trči, imaju dobre igrače i brze napadače, očekujem dobru utakmicu u kojoj ih moramo shvatiti ozbiljno."

Govoreći o sebi i predznanju o Hajduku rekao je: "Moja najveća kvaliteta je što mogu pomoći ekipi da osvoji što više lopti i dođe do pobjede. Znam da je ovo nevjerojatan grad sa sjajnim navijačima koji su jako strastveni i vole nogomet, takav sam i ja, tako da smo isti. Ovdje sam da dam najbolje od sebe za Hajduk i da ostvarimo svoje ciljeve."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo