NOVI UDARAC ZA ZINEDINEA ZIDANE: / Nakon Pogbe dobio odbijenicu od još jedne zvijezde

Image

Otkako je postalo očito da će Juventusov veznjak Paul Pogba karijeru najvjerojatnije nastaviti u Manchetr Unitedu, Real Madrid nastoji dovesti njegovu alternativu.

1.8.2016.
9:22
VOYO logo

Francuski stručnjak Zinedine Zidane priznao je prošlog tjedna kako Real Madrid nastoji pojačati vezni red Paulom Pogbom, međutim sve je izglednije da će njegov sunarodnjak karijeru nastaviti u Manchester Unitedu. Stoga su u Madridu pronašli alternativu. Riječ je o Talijanu Marcu Verrattiju (23). No, kako se trenutno čini niti on neće konkurirati Luki Modriću i Toniju Kroosu u veznom redu.

"Polaskan sam što me želi klub poput Real Madrida, ali donio sam odluku o ostanku u Parizu. Prije nego što klub odluči da me više ne želi ili ja dobijem želju za odlaskom cilj mi je osvojiti nešto veliko ovdje. Točnije, želim ostati ovdje dok ne osvojimo Ligu prvaka. Taj sam si cilj postavio. Želim taj naslov s ovom momčadi jer mi je poput obitelji", poručio je Talijan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok veznjak tvrdi kako neće napustiti PSG, La Gazzetta dello Spor objavila je kako Juventus želi da upravo on bude igrač koji će zamijeniti Pogbu. Navode kako se vjeruje da su pregovori između Juventusa i njegovog menadžera Donata Camplija već započeli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Verratijeva vrijednost na tržištu je oko 50 miljuna eura, a kako je Juve za Gonzala Higuain već izdvojio 90 bit će zanimljvo vidjeti jesu li spremni toliko duboko potegnuti u džep.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo