Vjetar promjene puše na Poljudu / Novi trener Hajduka mogao bi biti pun pogodak za 'resetiranje' posrnulog splitskog kluba

Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Novi trener Hajdukove momčadi dobro je upoznat s mladim generacijama "bilih tića" jer je prije dvije godine bio trener Hajdukovih kadeta

27.11.2018.
17:07
Petar Glebov/PIXSELL
VOYO logo

Sezonu za zaborav u Prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi igra splitski Hajduk, a novu buru izazvao je i otkaz treneru Zoranu Vuliću te imenovanje novog trenera Siniše Orešćanina na "vruću" klupu.

Zahtjevan i težak posao za trenera koji je trenirao Hajdukovu drugu momčad, ali Orešćanin se ne boji izazova, kako je naglasio na konferenciji za medije u utorak poslijepodne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zahvaljujem se što mi je pružena ova velika čast i prilika, ovdje sam više od dvije godine, jasno mi je što Hajduk znači ljudima i sasvim sam svjestan kakvu odgovornost ova pozicija nosi. U ove dvije godine saživio sam se s klubom, profesionalac sam koji savjesno radi svoj posao, zahvaljujem se na ovoj prilici i nadam se da će sve ovo na kraju ispasti dobro za Hajduk - između ostalog je kazao trener Oreščanin na predstavljanju koje je klub ekspresno organizirao.

Novi trener Hajdukove momčadi dobro je upoznat s mladim generacijama "bilih tića" jer je prije dvije godine bio trener Hajdukovih kadeta, da bi završio na kormilu Hajdukove druge momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S Hajdukom II ove je godine dogurao do pete pozicije u Drugoj hrvatskoj nogometnoj ligi, a činjenica je da Orešćanin poznaje više igrača iz raznih Hajdukovih momčadi bolje od Vulića te da će znati iskoristiti njihove potencijale.

Splitski klub do kraja polusezone ima dvije "lagane" utakmice - Istru i Rudeš te derbi s Dinamom u prvenstvu. U kupu ih očekuje utakmica četvrtfinala s Osijekom, a onda će novi trener dobiti cijelu zimu da ostavi svoj rukopis na momčadi i pokuša izvući Hajduk iz krize koja na Poljudu već dugo nije viđena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo