NOVI TRENER DINAMA UOČI ODLUČUJUĆEG OKRŠAJA S TOTTENHAMOM: / 'Sigurno ću s Mamićem razglabati o utakmici. Možda ima neku opservaciju'

Image

Krznar je tako uoči sraza s Tottenhamom stao pred novinare i zajedno s Mislavom Oršićem najavio utakmicu

17.3.2021.
12:48
VOYO logo

Zagrebački Dinamo u četvrtak u 18:55 igra uzvratnu utakmicu osmine finala Europa lige protiv Tottenhama. Momčad Josea Mourinha na svom je terenu slavila s 2:0 i dolazi na Maksimir s velikom, ali ne i nedostižnom prednosti.

Dinamo je uoči uzvrata s Tottenhamom ostao bez trenera Zorana Mamića, kojem je u ponedjeljak stigla pravomoćna presuda pa je tako istoga dana odstupio s funkcije i prepustio mjesto trenera i sportskog direktora, dosadašnjem pomoćniku Damiru Krznaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krznar je tako uoči sraza s Tottenhamom stao pred novinare i zajedno s Mislavom Oršićem najavio utakmicu.

"Svi znate, vratili smo se iz Londona nakon dobre utakmice. Zaostatak je velik, ali nije nenadoknadiv. Možemo na Maksimiru ići i malo preko maksimuma i doći do onog što nas zadovoljava, a to je jedino prolaz", rekao je Krznar na početku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pitali su ga kako će se snaći sada kada je preko noći postao trener i hoće li što mijenjati. "Predstoji završni trening, ali nema velikih promjena, ja sam dio Zoranovog stožera. Zajedno smo 7,8 godina i razmišljali smo vrlo slično. Veliki je gubitak to što nemamo Zorana, ali vjerujemo da se kao profesionalci možemo prilagoditi situaciji", veli Krznar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Čut ću se s Mamićem'

Kazao je zatim kako će se sigurno čuti sa Zoranom Mamićem. "On je bio na zadnjem treningu prekjučer. Već u ponedjeljak odredimo sve za tjedan, više nema potrebe za nekim korekcijama. Sigurno ću sa Zoranom razglabati o utakmici, mi smo i prijatelji i kolege. Ako ima neku opservaciju, rado ću ju poslušati."

Zatim je Oršić kratko komentirao Mamićev odlazak, a kako se čini na to su već neko vrijeme bili spremni. "Znamo čitav stožer jako dobro. Ne vjerujem da će biti većih promjena, već jako dugo radimo na ovaj način i mislim da neće biti puno promjena. Nismo previše razmišljali o svemu što se događa. Fokusirani smo na teren i utakmicu, ovo je naš najveći izazov", kazao je Mislav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na koncu je Krznar još rekao što očekuje od Tottenhama. "Mislim da po stilu i filozofiji igre možemo očekivati isti Tottenham kao u prvoj utakmici. Oni su jako poznata ekipa. Možemo očekivati nekoliko promjena u kadru, ali to ne mijenja ništa u pitanju stila i njihove snage", odgovorio je Krznar novinarima.

Otkrio je kako na raspolaganju neće imati dvojicu igrača. "Nedostaju nam samo Gvardiol i Moharrami. Oni polako treniraju, ali nećemo riskirati s njima za iduće dvije utakmice. Svi ostali su tu i žele pokazati što znaju", zaključio je Dinamov trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo