NOVI TEŽAK UDARAC ZA MOURINHA: / Uoči velikog okršaja protiv Guardiole ostao bez još jedne zvijezde

Image

Nova loša vijest pogodila je trenera Manchester Uniteda Josea Mourinha koji je uoči završnih borbi sezone ostao bez još jednog jakog aduta.

26.4.2017.
16:27
VOYO logo

Manchester United u četvrtak (21 sat) igra zaostalu utakmicu 26. kola Premier lige protiv ljutog gradskog rivala Manchester Cityja, a Mourinho u toj utakmici neće moći računati na glavnu zvijezdu i najskupljeg nogometaša svijeta Paula Pogbu (24). Francuski veznjak je odšepao s terena u završnim sekundama nedjeljnog ogleda u kojem je United pobijedio Burnley s 2-0.

Herrera i Valencia spremni

Portugalski stručnjak u srijedu je potvrdio da je ozljeda takve prirode da Pogba neće moći zaigrati u gradskom derbiju koji ima ogromnu važnost u borbi za mjesto koje vodi u Ligu prvaka. Novi je to udarac za Crvene vragove koji su još ranije ostali bez ozlijeđenih Zlatana Ibrahimovića, Marcosa Roja, Juana Mate, Chrisa Smallinga i Phila Jonesa. Jedina dobra vijest za Mourinha je da će moći računati na Andera Herreru i Antonija Valenciju koji su također posljednjih dana imali manjih problema s ozljedama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

City je trenutno četvrti na ljestvici sa 64 boda, jednim više od Uniteda. Oba kluba imaju po dvije odigrane utakmice manje i s Liverpoolom i Arsenalom vode borbu za dva mjesta koja vode u Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo