NOVI PROBLEMI ZA KRZNARA / 'Petković je dobio udarac u glavu, pojavila se i oteklina, čak se žali da ne čuje na jedno uho…'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

'Psihološki je iznimno bitno ne gubiti utakmice. Iščupali smo se iz poraza koji je visio nad glavom'

16.10.2021.
20:53
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

U derbiju 12. kola HT Prve lige Dinamo je velikim preokretom na Rujevici izborio bod odigravši 3:3 protiv Rijeke, iako je domaća momčad nakon prvog poluvremena vodila s 3:0.

Josip Drmić je u 7. minuti postigao svoj prvi pogodak preciznim udarcem sa 18 metara. Isti je igrač u 38. minuti poslao loptu u mrežu nakon što ju je kratko odbio Livaković obranivši udarac Vučkić. U 41. minuti je Darko Velkovski na ubačaj Roberta Murića glavom svladao Livakovića za 3:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je proigrao u drugom poluvremenu i do 65. minute nadokanadio dva od tri pogotka zaostatka, a oba je iz kaznenih udaraca postigao Bruno Petković - prvi u 58., a drugi u 65. minuti. Konačnih 3-3 postavio je Komnen Andrić u 82. minuti.

Image
NEVJEROJATNA UTAKMICA NA RUJEVICI /

Rijeka prokockala 3:0, Modri se senzacionalno vratili iz mrtvih i osvojili veliki bod

Image
NEVJEROJATNA UTAKMICA NA RUJEVICI /

Rijeka prokockala 3:0, Modri se senzacionalno vratili iz mrtvih i osvojili veliki bod

Krznar: 'Moramo biti zadovoljni bodom'

"U prvom dijelu ništa nam nije polazilo za rukom, prvenstveno u organizaciji napada, a uz to nije bila prava reakcija na izgubljenu loptu i to je bilo presudno u tom razdoblju igre. Takva je naša slaba reakcija dala Rijeci krila, dala joj je prostor da nas ugrozi što je i učinila. Praktički kroz dvije dobre tranzicije, odnosno jedan prekid, otišli su na visokih 3:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teško je to bilo loviti, morali smo mijenjati sustav s četvorice na trojicu braniča. Nakon rano postignutog pogotka u drugom dijelu za 3:1 uspjeli smo pritisnuti Rijeku i doći na 3:3. S obzirom na prvo poluvrijeme morali bismo biti zadovoljni s bodom, ali razvoj situacije u drugom dijelu bio je takav da sad čak i žalimo za pobjedom", kazao je trener Dinama, Damir Krznar nakon utakmice.

Problemi za Modre

Krznar kaže kako su zadovoljni s bodom kada se prisjeti prvoga poluvremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bez obzira na sve zadržali smo stabilnost, zadržali kontinuitet osvajanja bodova. Psihološki je iznimno bitno ne gubiti utakmice. Iščupali smo se iz poraza koji je visio nad glavom i čestitam igračima na tome, iznimno su dobro reagirali u drugom dijelu. Uostalom, već sam na sastanku u poluvremenu vidio da su svi uvjereni da mogu okrenuti rezultat."

No, moglo bi biti nekih problema za Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bruno Petković dobio je udarac u glavu, pojavila se i oteklina, čak se žali da ne čuje na jedno uho… Ipak, nadam se da je sve to privremeno i da ćemo svi iz ove utakmice izaći neokrznuti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo