NOVI PREOKRET OKO MARKA PJACE: / U utrku za hrvatskim reprezentativcem se uključio još jedan slavni klub

Image
Foto: AFP, MARCO BERTORELLO

Hoće li se Pjaca na koncu doista odlučiti za odlazak u Belgiju ili će odabrati neku drugu ligu, znat ćemo u idućih nekoliko dana.

2.1.2018.
12:19
AFP, MARCO BERTORELLO
VOYO logo

Talijanski prvak Juventus ove će zine, posve je izvjesno, poslati hrvatskog nogometnog reprezentativca Marka Pjacu (22) na posudbu. Pjaca je u prijateljskoj utakmici Hrvatske i Estonije u ožujku prošle godine potrgao prednji križni ligament koljena i izvan pogona je bio sve do sredine studenog. Otada je odigrao četiri utakmice, ali isključivo za mladu Juventusovu momčad, ostvarivši učinak od dva pogotka i tri asistencije.

Image
JUVENTUS ŠALJE PJACU NA POSUDBU: /

'Dva su kluba u igri, jedan je njemački, a drugi ruski velikan'

Image
JUVENTUS ŠALJE PJACU NA POSUDBU: /

'Dva su kluba u igri, jedan je njemački, a drugi ruski velikan'

To mu, međutim, nije otvorilo vrata prve momčadi u kojoj vlada iznimno jaka konkurencija. Klupski su čelnici i trener Massimiliano Allegri stoga uvjereni da bi bolje za njega bilo da povratak u formu traži na posudbi, a klub koji će mu pružiti odgovarajuću minutažu još se uvijek traži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zainteresirani i Schalke i Zenit

Talijanski su mediji posljednjih dana izvještavali da su zainteresirani njemački Schalke i ruski Zenit, ali sada je u igru ušao još jedan klub. Belgijski mediji, naime, tvrde da je na Pjacu oko bacio najtrofejniji tamošnji klub i aktualni prvak Anderlecht.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klubu iz Bruxellesa ove sezone ne ide, trenutno zaostaje čak 13 bodova za vodećim Club Bruggeom koji vodi naš Ivan Leko. Zaključili su tako čelnici Anderlechta da im je potrebno pojačanje u ofenzivnoj liniji, a Pjaca koji može igrati na oba krila i kao povučeni napadač se idealno uklapa u tu priču. Hoće li se Pjaca na koncu doista odlučiti za odlazak u Belgiju ili će odabrati neku drugu ligu, znat ćemo u idućih nekoliko dana, ali bitno je da pronađe klub u kojem će imati prilike igrati kako bi uhvatio formu do početka Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo