NOVI ISPAD RONALDOVE SESTRE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: / Potpuno izgubila živce - 'Ne razumijem zašto mu to radite'

Image
Foto: Profimedia

Portugalca, koji bi trebao biti lider svoje momčadi, su razapeli gotovo svi talijanski mediji

18.6.2020.
23:20
Profimedia
VOYO logo

Juventus igra jednu od najturbulentnijih sezona u posljednjih nekoliko godina. Ugroženo im je prvo mjesto, izgubili su čak dvije utakmice za trofej u samo pola godine, Superkup od Lazija i sada finale Kupa protiv Napolija, a na žestokom udaru, nakon posljednje, našao se Cristiano Ronaldo.

Portugalca, koji bi trebao biti lider svoje momčadi, su razapeli gotovo svi talijanski mediji, eto Gazzetta mu je dala mizernu ocjenu pet, a javili su se i neki bivši igrači te mu uputili žestoku kritiku. Činjenica je, Ronaldo je bio nevidljiv u prošloj utakmici i kritike su za sada opravdane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

'Što više hoćete'?

"Taj poraz nosi potpis Cristiana Ronalda. Portugalac je fizički u problemima i ne može čak nikoga ni predriblati", rekao je nekada slavni napadač Luca Toni za Rai Uno.

A onda se dežurnim kritičarima Ronalda javila njegova sestra, Elma Aveiro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što više hoćete? Daje sve od sebe, ali ne može praviti čuda i učiniti sve sam. Ne razumijem kako mogu ovako igrati. No, drži glavu gore, ali ne može sve sam kralju moj", poručila je Ronaldova sestra koja je i ranije imala sličnih ispada kada bi netko kritizirao njezina brata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo