NOVAC ILI LJUBAV: / Legendarni Vatreni bira između engleskog i njemačkog nogometa

Image

Proslavljeni i umirovljeni napadač hrvatske reprezentacije Ivica Olić pred potpisom je ugovora za nogometnu momčad iz Münchena. Premda ponude za njega, navodi Bild, stižu i iz Engleske.

19.7.2016.
8:15
VOYO logo

Drugoligaška njemačka momčad 1860 München u potrazi je za napadačem koji bi klubu pomogao lanjsku borbu za očuvanjem drugoligaškog statusa zamijeniti nešto komotnijom, a 36-godišnji Hrvat s 238 bundesligaških utakmica iza sebe pritom se navodi kao moguće rješenje.

Njemački izvor navodi da se Olić trenutačno odmara u domovini gdje osluškuje ponude i pokušava, kako se to u tekstu navodi, riješiti dilemu između ljubavi i novca. Ovaj prvi dio odnosi se na ostanak u Njemačkoj i povratak u grad u kojem još uvijek posjeduje kuću kupljenu u danima igranja za bundesligaškog prvaka Bayern, a drugi dio na interes engleskih drugoligaša Aston Ville i Newcastlea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodaje se da obitelj napadača koji je za hrvatsku reprezentaciju nastupio 104 puta vrlo dobro poznaje München, da se ondje uvijek vrlo dobro osjećala i da bi se svi, u slučaju povratka, vrlo brzo navikli na okruženje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo