'MODRIĆ IDE U INTER ZA 60 MILIJUNA EURA PO RONALDOVOM RECEPTU': / Ugledni medij plasirao senzacionalnu priču

Image
Foto: AFP

'Slučaj sličan Ronaldovom'

4.8.2018.
17:27
AFP
VOYO logo

"Talijani se ovog ljeta jako dobro zabavljaju s prelaskom Luke Modrića iz Reala i Inter", počinje madridski dnevni sportski list AS tekst o novoj talijanskoj priči oko kapetana Vatrenih. Iako je šef "kraljevskog kluba" Florentino Perez jasno dao do znanja da Modrić može otići za 750 milijuna eura, i dalje talijanski mediji vrte priču...

MATEO KOVAČIĆ ODLAZI IZ REALA? Ove riječi odjeknule su nogometnim svijetom; ‘ponudu bi mogli prihvatiti…’

Najnovija je ta da je ovaj slučaj sličan Ronaldovom, te da u njemu postoji "gentlemenski" dogovor. Madridski AS prenosi pisanja ugledne talijanske "La Gazzetta dello Sport" i piše kako u dogovoru između Pereza i Modrića postoji "tzv gentlemenski dogovor". Luka s Florentinom Perezom dogovorio da ga ovaj pusti iz kluba kad to on zatraži, najnovija je informacija iz Italije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Takav dogovor bi olakšao odlazak Luke Modrića iz kluba", ističu Talijani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolci na kraju završavaju tekst u svom stilu:

"U međuvremenu, Luka nastavlja sa svojim odmorom nakon kojeg se vraća na posao, a on će biti u Valdebebasu, u koji se ekspedicija kluba neće vratititi do srijede. Real se nalazi na američkoj turneji".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanski Sky Sport, koji je i započeo priču o Luki Modriću u Interu, također piše kako bi Hrvat u Serie A mogao preseliti po - Ronaldovom "receptu", prenosi Goal.com. Sky Sport tvrdi i javlja kako Modrić ima usmeni dogovor s Florentinom Perezom prema kojem bi ga Realov predsjednik pustio u drugi klub kada se igrač zasiti izazova na Santiago Bernabeu. Il Giornale tvrdi i kako je već odlučen iznos koji bi Inter trebao platiti, a radi se o 60 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo