'BOMBA' IZ ŠPANJOLSKE: Plasirali pravu senzaciju; Modrić odlazi iz Reala, poznato ime njegovog nasljednika?

Image
Foto: AFP/PIXSELL

Real Madrid ima plan kako dovesti Miralema Pjanića iz Juventusa

31.5.2018.
16:47
AFP/PIXSELL
VOYO logo

Luka Modrić, Mateo Kovačić i Dejan Lovren u četvrtak se priključuju reprezentaciji na pripremama u Rovinju za nadolazeći SP u Rusiji. No, njihov dolazak zasjenila je vijest o iznenadom odlasku s klupe Reala Zinedine Zidanea.

NEUTJEŠNI LOVREN STIŽE U ROVINJ: ‘Luki i Mateu nikada to neću zaboraviti. Brazil na Anfieldu? Želim igrati koliko god bio umoran’

ZIDANE ŠOKIRAO MADRID: Francuz na presici objavio da odlazi iz Reala i pojasnio razloge svoje odluke

Francuski stručnjak Zinedine Zidane sazvao je izvanrednu konferenciju za novinare na kojoj je potvrdio da odlazi iz Real Madrida. Kao razlog naveo je kako ne vidi da bi momčad pod njegovim daljnjim vodstvom nastavila osvajati trofeje u istom ritmu te da ne želi otići kao gubitnik. Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kapetan Vatrenih ima 33 godine, njegovo najbolje vrijeme prolazi

Nije to jedina vijest vezana za Real. Prema pisanju talijanskog Calciomercata, koji se pak poziva na senzacijama sklon "Don Balon", Real ima plan kako dovesti Miralema Pjanića iz Juventusa u Madrid, ali uz cijenu!

Trostruki uzastopni prvak Europe, rekorder sa osvojenih 13. titula naslova prvaka elitnog natjecanja Lige prvaka, svjestan je kako kapetan Vatrenih ima 33 godine, njegovo najbolje vrijeme lagano prolazi. Uz to, ozljede su ga načele, nakon svake ozljede sve se teže vraća u natjecateljski ritam...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

Luka Modrić

U tekstu se, nadalje, ističe kako Modrić navodno "želi promijeniti okolinu i scenarij, nakon i trećeg uzastopnog trofeja u Ligi prvaka. Također, Juventus je već dobio ponudu za Pjanića u vrijednosti od 65 milijuna eura, ali su Merenguesu rekli da neće uzeti manje od 80 milijuna eura za svog veznjaka.

I Barcelona i Manchester City zainteresirani su za 28-godišnjeg bosanskohercegovačkog reprezentativca. Koliko ova prila drži vodu vidjet ćemo, ali Španjolaci i Talijani pišu o tome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Santiago Bernabeu nije dosadno

Plan predsjednika Reala Florentina Pereza, šokiranog Zidaneovom odlukom, je da dobije Pjanića taj da, uz Modrića, klub dobije još 30 milijuna eura. Ostvarila se ova pisanja ili ne, jedno je sigurno. Na Santiago Bernabeu nije dosadno.

OGLASILI SE RONALDO, RAMOS I OSTALI, POTRESENI PEREZ U NEVJERICI: ‘Ovo je u potpunosti neočekivano’

Ronaldo je nakon finala "bubnuo" zahvalom Madridu za sve i zabrinuo sve u klubu, Bale je na izlaznim vratima kluba, Modrić se sve više spominje u kontekstu onog koji će otići ili bi htio otići iz Madrida. Je li Zidane svojim odlaskom otvorio Pandorinu kutiju raspada Galacticosa? Vidjet ćemo u tjednima koji slijede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo