NA TAPETI /

Usred prijenosa utakmice Lige prvaka komentator šokirao javnost: 'Nema šanse, zaista je to rekao?'

Image
Foto: profimedia

Dayot Upamecano ponovno nije imao svoju noć, dobio je i specijalan nadimak

20.4.2023.
9:37
profimedia
VOYO logo

Sinoć je Manchester City potvrdio prolazak u polufinale Lige prvaka, utakmica je završila 1-1 i s ukupnim rezultatom 4-1 izborili su dvomeč sa Real Madridom. Ubojiti napadač Erling Haaland ponovno nije imao milosti prema svojim čuvarima, konkretno Dayotu Upamecanu koji nakon loše izvedbe u Manchesteru ništa bolji nije bio ni na Allianz Areni.

Image
U SREDIŠTU SKANDALA /

Nećete vjerovati što je Cristiano Ronaldo napravio dok je izlazio s travnjaka, prijeti mu velika kazna?!

Image
U SREDIŠTU SKANDALA /

Nećete vjerovati što je Cristiano Ronaldo napravio dok je izlazio s travnjaka, prijeti mu velika kazna?!

U prvom poluvremenu Upamecano je kao posljednji igrač nepropisno zaustavio Haalanda te mu je sudac Clement Turpin dodjelio crveni karton. Srećom po Bayernovog stopera, akciji je prethodilo zaleđe stoga je crveni karton opravdano poništen. U 35. minuti ponovno je nesretni Upamecano u središtu pozornosti, Ilkay Gundogan uputio je udarac koji je Upamecana pogodio u ruku i sudac je pokazao na bijelu točku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Haaland udarac sa 11 metara nije realizirao i na poluvrijeme se otišlo bez pogodaka, ali sjajni Norvežanin ipak se upisao u listu strijelaca. Igrala se 57.minuta kada je Haaland loptu u prostor iskoristio prošavši pored Upamecana, koji je izgubio ravnotežu, okliznuo se i dozvolio napadaču Citya da dođe u mat poziciju koju je on objeručke prihvatio.

Dayot Upamecano u dva susreta protiv Citya djelovao je izgubljeno, u nekoliko navrata doveo je svoju momčad u direktnu opasnost po njihov gol, a komentator beINSportsa u jednom je trenutku francuskog stopera nazvao: ''Upamaguire'' Iako su neki ljudi putem društvenih mreža izjavili kako je riječ o gafu komentatora, većina je uvjerena kako je to komentator zaista htio reći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Harry Maguire godinama je na tapeti nogometnih navijača, ali i stručnjaka koji se slažu da igrač toliko sklon pogreškama ne smije i ne može vrijediti toliko na tržištu niti igrati nogomet na najvišoj razini. Ono što je Upamecano radio proteklih tjedan dana očito je komentatora beINSportsa neodoljivo podsjetilo na stopera Manchester Uniteda pa je hibridom njihovih dvaju prezimena došao do riječi: ''Upamaguire''.

Do kraja utakmice Bayern je uspio izjednačiti u 82. minuti preko Joshue Kimmicha, a valja napomenuti kako je hrvatski reprezentativac Josip Stanišić ušao u igru u 77. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo