U SREDIŠTU SKANDALA / Nećete vjerovati što je Cristiano Ronaldo napravio dok je izlazio s travnjaka, prijeti mu velika kazna?!

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Cristiano Ronaldo ponovno je u središtu pozornosti zbog svojeg ponašanja

20.4.2023.
8:41
Profimedia
VOYO logo

Momčad Al-Nassra za koju nastupa Cristiano Ronaldo ponovno je izgubila, ovaj put u derbiju i to se nikako nije svidjelo navijačima. Ipak, ono što je uzburkalo javnost Saudijske Arabije je neprimjereni potez portugalskog nogometaša o kojem će se sada intenzivno pričati i prijete mu ozbiljne sankcije.

Image
'FALILO MU KONCENTRACIJE I KVALITETE' /

Kao kapetan odveo Inter u polufinale LP pa se našao na udaru: 'Brozović je odigrao jednu od najgorih utakmica, nije ličio na sebe...'

Nakon utakmice, navijači su provocirali Ronalda skandiranjem ''Messi, Messi'', na što je Ronaldo reagirao hvatanjem za genitalije. Nije mu to prvi put, ali u Saudijskoj Arabiji ovakve poteze shvaćaju puno ozbiljnije, gotovo čitava javnost pronašla se uvrijeđenom i sada traže sankcije za Portugalca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Putem društvenih mreža masovno traže deportaciju i kažnjavanje Cristiana Ronalda, a odvjetnica Nouf bit Ahmed planira podnijeti kaznenu prijavu saudijskom Državnom tužiteljstvu. Prijavit će ga za zločin nepristojnosti, što u Saudijskoj Arabiji kažnjavaju uhićenjem i deportacijom. Novinar Ozman abu Bakr traži momentalno raskidanje ugovora od strane Nogometnog saveza Saudijske Arabije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok većina ne opravdava Ronaldov potez i podržava ideju poznate odvjetnice, televizijski komentator Mohamed al Anzi stao je u obranu igrača, koji tvrdi da je Ronaldo tijekom utakmice dobio nezgodan udarac u međunožje pa je i to razlog zašto se uhvatio za genitalije. Sinoć se, dakle, u tamošnjoj najpopularnijoj sportskoj emisiji ''Action ya Dawri'' satima raspravljalo o ovoj situaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo