NOGOMET OD DANAS VIŠE NEĆE BITI ISTI: /

Neymar postao najskuplji igrač ikad! 'Moje srce je izabralo PSG'

Image
Foto: AFP

Realiziran je i najveći transfer u povijesti nogometa. Neymar je za 222 milijuna eura stigao u Pariz gdje je danas predstavljen kao novo pojačanje PSG-a.

4.8.2017.
15:03
AFP
VOYO logo

Trakavica oko Neymara napokon je gotova. Jedan od najboljih nogometaša svijeta odlučio je napustiti Barcelonu i prijeći u PSG za rekordne novce. U petak je na Parku prinčeva Neymar predstavljen navijačima bogatog francuskog velikana kojeg vode Arapi. Neymar je u svojem obraćanju javnosti istaknuo kako mu je napuštanje Barcelone bila jedna od najtežih odluka u životu.

A prije samo tjedan dana čelnici Barcelone istaknuli su kako Neymar 200 % ostaje u redovima katalonskog giganta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NEYMAR SLETIO U PARIZ: Brazilac objavio video na koji nitko u Barceloni neće ostat ravnodušan

"Moje srce mi je kazalo da potpišem za PSG i to sam na kraju učinio", kazao je Neymar na presici u parizu kojoj je prisustvovalo ogroman broj novinara i fotoreportera, prenosi ugledni američki CNN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio sam u velikom klubu Barceloni. Volim Barcelonu, u tom klubu imam prijatelje, u njemu igraju fantastični nogometaši i stoga ova odluka za mene nije bila lagana. No, morao sam dobro razmisliti što želim postići i učiniti sa svojim životom. Rekao sam pojedincima kako oni ne znaju ništa o mom životu. Nikad me novac nije motivirao. Mislio sam na obitelj, sreću sebe i moje familije. Želim da oni budu sretni. Da sam slijedio novac, išao bih negdje drugdje. U neki drugi klub, neku drugu zemlju. Tužan sam što ima onih koji misle da me u PSG odveo miris novca. Ali mi je i drago što je PSG vjerovao u mene", istaknula je brazilska megazvijezda.

Predsjednik PSG-a Nasser Al Khelaifi je rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neymar je idol nogometnih i sportskih fanova širom svijeta. Za mene je najbolji nogometaš svijeta. Već je donio puno pozitivnih stvari, naši navijači su sanjali njegov dolazak, to je sada realnost. Da ga je vodio novac, ne bi došao u PSG. Mogao je negdje drugdje dobiti i više novaca. Neymar je došao u PSG zbog projekta koji je obečavajući".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo