Dinamu stigla isprika iz Europe koja se dugo čekala!

Iz Dinama su prije tri tjedna dana oštro reagirali i najavili tužbu nizozemskoj televiziji NOS, na kojoj su emitirani neprimjereni komentari o navodnom Dinamovom namještanju utakmica u Ligi prvaka.

30.11.2012.
21:25
VOYO logo

Sukomentator na toj nizozemskoj televiziji, Youri Mulder, javno je izrekao svoje prilično drske sumnje, prisjećajući se Dinamovog 1:7 poraza na Maksimiru protiv Lyona prošle sezone:

"Svi su primijetili nešto sumnjivo, ali apsolutno ništa nije napravljeno po tom pitanju. Ne očekujem ni da će se ovog puta nešto dogoditi. Ja vjerujem da su oni kolektivno otišli do kladionice. Isto će napraviti opet sutra, a nitko na to neće reagirati. Nevjerojatno!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.dailymotion.com/swf/video/xmty0u?logo=0&hideInfos=1

Nizozemci su, čini se, ipak shvatili da su prevršili svaku mjeru te su u Dinamo uputili i službenu ispriku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Niti su NOS niti Youri Mulder planirali implicirati kako postoji nepobitna činjenica da su se igrači Dinama kladili uoči utakmice Dinamo - Olympique Lyon, kao ni uoči utakmice Paris St. Germaina. Ukoliko su komentari na NOS televiziji na bilo koji nanijeli štetu ili uvrijedili GNK Dinamo ili njegove navijače želimo se ispričati cijelome klubu i njegovim navijačima."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo