Za njih nije najbolji / Nisu svi bili za Modrića: Evo koja je susjedna zemlja ostala 'hladna' na njegove dobre igre

Image
Foto: Stojan Lasic/PIXSELL/AP Images

Modrićev uspjeh odjeknuo je Hrvatskom i svijetom, a čestitke pristižu sa svih strana

25.9.2018.
9:20
Stojan Lasic/PIXSELL/AP Images
VOYO logo

Kraj jedne ere i dominacije Cristiana Ronalda i Lionela Messija prekinuo je u ponedjeljak navečer Luka Modrić koji je osvojio nagradu za najboljeg igrača na svijetu. Njegov uspjeh odjeknuo je Hrvatskom i svijetom, a čestitke pristižu sa svih strana.

Modrića su izabrali predstavnici medija, treneri i kapetani svjetskih nogometnih reprezentacija, a zanimljivo je bilo pogledati kako su glasovali predstavnici iz susjednih nam zemalja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srpski predstavnici ostali su potpuno "hladni" na Modrićeve dobre igre na svjetskom prvenstvu i u Ligi prvaka. izbornik Mladen Krstajić svoj je glas dao Cristianu Ronaldu, kapetan Aleksandar Kolarov Lionelu Messiju, a predstavnik medija Milan Rašević Kylianu Mbappeu.

Sva tri slovenska predstavnika - Denis Sabadin, Bojan Jokić i Tomasz Kavčić - dali su svoje glasove Luki Modriću baš kao i Crnogorci Stevan Jovetić i Ljubiša Tumbaković. Naravno, Luki su naklonjeni bili predstavnici Bosne i Hercegovine Edin Džeko i Robert Prosinečki, ali i mađarski Balasz Dzsuszsak, Marco Rossi i Matyas Szeli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo