BRUTALNI SU / Niste ni svjesni što su Vatreni napravili u prošloj utakmici. 'Brozovićeva lopta je neshvatljiva. Perišiću je to postao zaštitni znak'

Image
Foto: Profimedia

La Gazzetta dello Sport je obojici Hrvata dala visoke 'sedmice', a nahvalila ih je u članku

18.12.2021.
10:23
Profimedia
VOYO logo

U susretu 18. kola talijanske Serie A Inter je slavio kod Salernitane s 5-0, a Ivan Perišić je postigao prvi gol na utakmici za lidera prvenstva.

Calhanoglu je u 11. minuti izveo udarac iz kuta, a Perišić je sjajno šutirao glavom i svladao nemoćnog vratara. Hrvatskom reprezentativcu to je četvrti ligaški gol ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preostale golove postigli su Dumfries (33), Sánchez (51), Martínez (77) i Gagliardini (87) , a Marcelo Brozović je, kao i Perišić odigrao sjajno. Brozović je za 2:0 odigrao ključno dodavanje i bila je to zaista prekrasna lopta.

Image
NERAZZURRI MELJU SVE PRED SOBOM /

Vatreni kreirali pobjedu Intera, Perišić zabio, Brozovićev trenutak magije raspametio navijače

Image
NERAZZURRI MELJU SVE PRED SOBOM /

Vatreni kreirali pobjedu Intera, Perišić zabio, Brozovićev trenutak magije raspametio navijače

Impresivna statistika i učinak

La Gazzetta dello Sport je obojici Hrvata dala visoke "sedmice", a nahvalila ih je u članku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lopta koju je lansirao u akciji za 2-0 teško je razumljiva ljudskim bićima. Laganim trkom do poteza odluke, gotovo bez napora. Kompletan je igrač, iz dana u dan sve bolji", piše tako Gazzetta o Brozoviću, koji je prema SofaScoreu dobio vrlo visoku osmicu. SofaScore isto tako bilježi čak 95.5 posto točnih dodavanja, dva ključna dodavanja, četiri presječene lopte, četiri od pet točnih dugih lopti, šest oduzetih lopti, sedam od deset duela na tlu.

Brozovićev potez pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Perišićem su Talijani bili još oduševljeniji.

"Udarac glavom s prve vratnice postao mu je zaštitni znak, na stranu što je to uigrana shema s Calhanogluom za kornere. Ne zovite ga van iz igre da se odmori, nego mu dajte novi ugovor", piše tako Gazzetta o Perišiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se Perišića tiče, SofaScore je njegovu partiju ocijenio s visokih 7.8, a statistika mu je također bila solidna i da je bila malo bolja sigurno bi dobio više. Imao je 76.9 posto točnih dodavanja, no vrlo slab učinak centaršuta tek 1/5. Ostao je bez uspješnih driblinga, imao je samo taj jedan udarac prema vratima, dobio je svega jedan duel na tlu, ali je zato dobio pet od šest zračnih duela. Dva put je otklonio opasnost, jednom je presjekao i jednom oduzeo loptu.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo