borba za podršku? / Ništa od Miškovićeve podrške Šimiću? Predsjednik NK Rijeke viđen u restoranu sa Zdravkom Mamićem

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

U kasnim popodnevnim satima Mamić i Mišković sjeli su u jedan zagrebački restoran, a temu razgovora nije teško pogoditi

28.11.2017.
18:10
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Desetak dana uoči roka za predaju kandidature za predsjednika HNS-a, savjetnik GNK Dinama i po mnogima alfa i omega hrvatskog nogometa Zdravko Mamić uslikan je u društvu predsjednika aktualnog prvaka Hrvatske NK Rijeke Damira Miškovića, piše 24 sata.

U kasnim popodnevnim satima Mamić i Mišković sjeli su u jedan zagrebački restoran, a temu razgovora nije teško pogoditi. Izbori za novog predsjednika su 22. prosinca, pa strane pokušavaju pridobiti podrške Županijskih nogometnih saveza. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šukerov najveći i izgledno jedini protukandidat Dario Šimić izjavio je kako računa na podršku Damira Miškovića, pošto je ovaj više puta izjavljivao kako je 'svima jasno da HNS ne funkcionira na temelju moralnih načela i da situacija u hrvatskom nogometu zahvaljujući krovnom državnom tijelu ne valja i da sve ide prema općem amaterizmu.'

Image

Mamić i Mišković tajno se sastali u zagrebačkom restoranu

Image

Mamić i Mišković tajno se sastali u zagrebačkom restoranu

Ipak, situacija koja su u utorak popodne odigrala u Zagrebu daje naslutiti drukčiji rasplet situacije. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VIŠE O TEMI:

>>Šimić pridobio Split na svoju stranu: 'Jednoglasno smo ga poduprijeli, u cijelosti prihvaćamo njegov program'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miškovićeva podrška vrlo vjerojatno će se pokazati ključnom u cijelom procesu. Podsjetimo, svakom sa aspiracijama za vrh HNS-a potrebna je podrška devet Županijskih saveza od njih ukupno 21. Šuker je već dobio podršku Slavonskog Broda, Virovitice, Osijeka, Požege i Zagreba, a izgledno je da će ga uskoro službeno podržati i Šibenik

Pridobije li i Miškovića, koji pod kontrolom drži tri Županijska saveza - onaj Primorsko-goranske, Istarske i Ličko-senjske županije - Šuker je već praktički pobijedio. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo