PRVE REAKCIJE / 'Nismo stvorili puno izglednih šansi, ali vidjelo se da smo htjeli gol. Ne znam dokle više ovako...'

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

U nastavku pročitajte prve reakcije igrača Dinama nakon novog poraza.

9.11.2023.
21:05
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

U susretu 4. kola C skupine Konferencijske lige Dinamo je na gostovanju u Plzenu izgubio od Viktorije sa 0-1 potonuvši na začelje ljestvice dva kola prije kraja natjecanja.

Image
ANKETA NET.HR-a /

Dinamo je opet izgubio, a slijedi im derbi s Rijekom: Treba li Sergej Jakirović ostati trener Plavih?

Image
ANKETA NET.HR-a /

Dinamo je opet izgubio, a slijedi im derbi s Rijekom: Treba li Sergej Jakirović ostati trener Plavih?

Viktoria je do pobjedničkog pogotka došla u 35. minuti iz kaznenog udarca koji je skrivio Josip Mišić, jer ga je lopta pogodila u ruku. Kao i u pobjedi češke momčadi u Zagrebu, precizan izvođač jedanaesterca bio je češki napadač Tomaš Chory.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sučevom dodatku Dinamu je poništen izjednačujući pogodak koji je postigao Sandro Kulenović, a nakon dugotrajnog pregleda snimke u VAR sobi, ustanovljeno je da je dodavač Stefan Ristovski bio u zaleđu.

Češki sastav je ovom pobjedom osigurao prvo mjesto u skupini i plasman u osminu finala, dok je Dinamo potonuo na začelje i u posljednja dva kola će loviti drugo mjesto koje osigurava europsko proljeće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku pratite prve reakcije igrača Dinama nakon novog poraza.

Kulenović: Ne znam dokad ovako

"Dobro smo ušli u utakmicu, možda su oni u prvom poluvremenu dominirali, ali nisu imali do penala neku veću šansu. Nismo stvorili puno izglednih šansi, ali vidjelo se da smo htjeli gol. Svirao nam se penal, a nije se gledala situacija na Baturini kasnije na VAR-u, odmah smo to gledali u svlačionici na snimci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne znam dokle više ovako, neke se stvari moraju promijeniti oko suđenja, ne treba o tome šutiti. Upali smo u neku kolotečinu iz koje se možemo izvući samo mi sami", rekao je napadač Dinama Sandro Kulenović.

Sučić: Sada ovisimo samo o sebi

"Čestitam svojim suigračima na dobroj predstavi. Mislim da smo zaslužili puno više. Poništilo nam je penal, a sudac nije ni gledao prekršaj na Baturini. Na kraju smo zabili gol, otišli smo na centar i onda nam je sudac tri minute gledao VAR i opet poništio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gledali smo tu situaciju u svlačionici i mislimo da je bila čista linija. Stvorilo nam je to nervozu. Želimo proći dalje i sad ovisimo samo o sebi. Fokus sad moramo prebaciti na Rijeku", rekao je veznjak Dinama Petar Sučić.

KSW 88 GLEDAJTE NA PLATFORMI VOYO U SUBOTU OD 20 SATI

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo